ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΣΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 2016

0Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «1ος Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος», όπου περισσότεροι από 350 ιστιοπλόοι από 14 ολυμπιακές και μη κατηγορίες βρέθηκαν σε μία γραμμή εκκίνησης 600 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς σε συνεργασία με την «Sailing Marathon».

Τα 160 σκάφη πήραν ταυτόχρονη εκκίνηση και ο αγώνας διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες.

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή των αθλητών του ΝΟ ΑΣΣΟΥ και του Προπονητή τους Παναγιώτη Κοτσοβού, όπου με σκάφος τύπου "PLATU 25" κατέλαβαν την 9η θέση στην Γενική Κατάταξη μεταξύ 160 σκαφών, την 4η θέση σε Πανελλήνια Κατάταξη ως Ναυτικός Όμιλος που συμμετείχε στον Μαραθώνιο, καθώς και την 1η θέση σε επίπεδο Περιφέρειας ΝΔ Ελλάδας.

Οι αγωνιζόμενοι αθλητές του ΝΟ ΑΣΣΟΥ ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους κουρασμένοι αλλά χαρούμενοι που πήραν μέρος «στην μεγάλη γιορτή της ιστιοπλοΐας», όπως όλοι την αποκάλεσαν.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΣΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 2016"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator