Επιμελητήριο Κορινθίας: EΣΠΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

0



ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εσπερίδα

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ»

19/10/2016

Στο πλαίσιο της υποστήριξης με πρακτικό τρόπο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα για χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, ώρα 17.00, στα γραφεία του Επιμελητήριου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος, 1ος όροφος).

Η Υποσαχάρια Αφρική αποτελεί ανερχόμενη δύναμη στην παγκόσμια οικονομία και πολλές μελέτες επισημαίνουν ότι αρκετές από τις χώρες της περιοχής προσφέρουν σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε συγκεκριμένους τομείς λόγω των αναγκών για εκσυγχρονισμό υποδομών, τεχνολογική εξέλιξη και γενικότερα, αναβάθμιση βιοτικού επιπέδου. Οι έντονες πιέσεις που δέχονται οι ελληνικές εταιρίες λόγω της ύφεσης οδηγούν στην αναζήτηση νέων αγορών, συνεργασιών και συμπράξεων και η Υποσαχάρια Αφρική μπορεί να αποτελέσει πρόσφορη διέξοδο τόσο για τις εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών όσο και για την παραγωγική δραστηριότητα και τις επενδύσεις.

Στην εσπερίδα θα γίνουν παρουσιάσεις από επιχειρηματίες που έχουν πλούσια εμπειρία στην Υποσαχάρια Αφρική καθώς και από στελέχη Πρεσβειών και Προξενείων για την πορεία της οικονομίας των χωρών, εκτιμήσεις για μελλοντικές εξελίξεις, το επιχειρηματικό περιβάλλον, τους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και προοπτικές καθώς και τις δυνατότητες συμπράξεων με τοπικούς εταίρους κλπ.

Θα επακολουθήσει συζήτηση και κατ' ιδίαν επαφές.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση (xωρίς κόστος), στέλνοντας συμπληρωμένη τη σχετική δήλωση, στη διεύθυνση: info@helafrican-chamber.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Τσαμαντά Ελισάβετ, Επιμελητήριο Κορινθίας, τηλ. 2741024464, email info@korinthiacc.gr και στην κα Τζένη Κοκορομύτη - Ζαχαράκη, Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο, τηλ. 2107297711, info@helafrican-chamber.gr.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιμελητήριο Κορινθίας: EΣΠΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator