Βρέθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Αργυρούπολης η 13χρονη Ζωή Μπουραντά

0



Το παιδί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρήκε ένα φιλικό ζευγάρι των γονιών της. Η Ζωή είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Πετρούπολη το απόγευμα της Κυριακής όταν ζήτησε από τη μητέρα του να πάει μέχρι το περίπτερο για να αγοράσει ένα κρουασάν. Δέκα λεπτά αργότερα τηλεφώνησε στη μητέρα της και της είπε ότι βρήκε μια φίλη της στον δρόμο και θα καθυστερούσε λίγο. Το παιδί δεν επέστρεψε και οι γονείς επικοινώνησαν με τις αρχές και στην συνέχεια βγήκε amber alert για το 13χρονο κορίτσι.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βρέθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Αργυρούπολης η 13χρονη Ζωή Μπουραντά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator