ΕΔΩ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Οπαδοί του Σώρρα με πλακάτ στην Ομόνοια ενημερώνουν πως θα... εξοφληθεί το χρέος !!!

0Μια φωτογραφία με υποστηρικτές του γνωστού… εθνοσωτήρα Αρτέμη Σώρρα, που έχουν στήσει πλακάτ και με μικρόφωνα ενημερώνουν στην Ομόνοια πολίτες για το πώς θα εξοφληθούν τα χρέη της Ελλάδας και των Ελλήνων με τα 600 δισ. που έχει, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται, πως ο Αρτέμης Σώρρας επανήλθε στην επικαιρότητα μετά την συγκέντρωση που έγινε με την ανοχή της Πολιτείας στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας και μαζί με τους οπαδούς του έκαναν… επικλήσεις και τελετές!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΔΩ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Οπαδοί του Σώρρα με πλακάτ στην Ομόνοια ενημερώνουν πως θα... εξοφληθεί το χρέος !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator