Ποιος έδωσε άδεια στους οπαδούς του απατεώνα Σώρρα να μπουν στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας; - ΒΙΝΤΕΟ

0Ένα λεπτό! Ένα λεπτό!
Ποιος έδωσε άδεια στους οπαδούς του απατεώνα Σώρρα να μπουν στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και να τον μαγαρίσουν ορκιζόμενοι στα «ελλάνια αξιακά πρωτόκολα» στην «συμπαντική «συνειδητότητα» και στον «πολέμαρχο Σώρρα»;
Τι είναι η αρχαία Ολυμπία; Υπαίθριο θέατρο του καραγκιόζη;
Κάποτε πήγα με τις κόρες μου στο χώρο της «παλαίστρας» και επιχείρησαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία κάνοντας πως παλεύουν για να αναπαραστήσουν την εποχή. Μπορεί να ήταν λάθος (που δεν ήταν κατά τη γνώμη μου). Τους έκαναν παρατήρηση, κατέβασαν το κεφάλι, ζήτησαν συγγνώμη και τέλος.
Αυτά τα σούργελα με ποιο δικαίωμα τάραξαν την ηρεμία από τις αρχαίες πέτρες με την ακατάσχετη μπουρδολογία τους. Ποιος τους έδωσε άδεια; Ποιος τους επέτρεψε να αφήσουν τα διανοητικά απορρίμματά τους στον ιερό χώρο;
Έχω μεγάλη οργή.
Αν δεν έχεις κι εσύ, υπάρχει (σοβαρό) πρόβλημα.

Δημήτρης Αλικάκος

Δημοσίευση: Αυγούστου 29, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποιος έδωσε άδεια στους οπαδούς του απατεώνα Σώρρα να μπουν στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator