Ιαβέρης: Τα άθλια ΜΜΕ θα έπρεπε να ''παίζουν'' μέρα νύχτα σοκαριστικά σποτάκια, σε ώρες υψηλής τηλεθέασης - ΒΙΝΤΕΟ

0Τα άθλια ΜΜΕ θα έπρεπε να ''παίζουν'' μέρα νύχτα σοκαριστικά σποτάκια, σε ώρες υψηλής τηλεθέασης και όχι το βράδυ, μαζί με τις τσόντες !
Να δείξουν το αποτέλεσμα μετά από ένα τροχαίο, να δείξουν την απόγνωση, την δυστυχία, να δείξουν το νεκροφίλημα, τον μπαμπά και την μαμά να περπατούν πίσω από το λευκό φέρετρο του παιδιού τους...
"Ιαβέρης"

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιαβέρης: Τα άθλια ΜΜΕ θα έπρεπε να ''παίζουν'' μέρα νύχτα σοκαριστικά σποτάκια, σε ώρες υψηλής τηλεθέασης - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator