Πάουλο, το κοφίνι δεν έχει πάτο

0



Για γέλια και για κλάματα! Είσαι οπαδός του Ολυμπιακού και βγαίνεις από τα ρούχα σου βλέποντας τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του να μην μπορούν να αλλάξουν τρίτη πάσα. Να παίζουν με γεμίσματα λες και είμαστε στη δεκαετία του εξήντα. Να έρθει λοιπόν η τιμωρία με έναν κάποιον Γκόλια για να τραβηχτούν αυτιά και να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του..

Τώρα που είπα πάγκος να παραλάβω τον Μπέντο. Δική του επιλογή ήταν αυτό το 4-4-2 που ξεχαρβάλωσε τον Ολυμπιακό και τον έκανε να μην σταυρώνει έναν συνδυασμό της προκοπής. Το βλέπεις ρε χριστιανέ, όλο το πρώτο ημίχρονο ότι το πράγμα δεν τσουλάει και σου κάνει πλάκα ο Αναστασιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο γιατί επιμένεις; Τι σου φταίει ο έρημος ο οπαδός που κοντεύει να σπάσει την τηλεόραση κάθε φορά που ο Ντα Κόστα με ύφος χιλίων Μπεκενμπάουερ κάνει βαθειά μπαλιά και σημαδεύει το άπειρο...

Καθαρές κουβέντες Για την ταπείνωση του Ολυμπιακού στη Λάρισα η μισή ευθύνη είναι όσων έπαιξαν και η άλλη μισή του Μπέντο. Ακόμα κι όταν βάζει τον Φορτούνη αντί να το γυρίσει στο 4-3-3, βάζει και δεύτερο φορ γυρίζοντας το Σεμπά στην άμυνα. Ετσι κανείς δεν έπαιζε στα πλάγια αφού ο Ελιουνούσι νομίζει πως όταν πατήσει την πλάγια γραμμή θα καούν τα πόδια του.

Αγαπητέ Πάουλο, όταν βάζεις δυο σέντερ φορ και δεν έχεις πίσω τους παίκτη για να τους περάσει τη μπάλα είναι σαν να προσπαθείς να γεμίσεις ένα κοφίνι με νερό! Δεν υπάρχει πάτος στο κοφίνι ρε κόουτς. Να αναλάβεις και εσύ τις ευθύνες σου όπως και οι παίκτες που μας παραμύθιαζαν όλη την εβδομάδα πως θα ανέβαιναν στην Λάρισα με το μαχαίρι στα δόντια! Αντε να μην γράψω καμιά βαριά κουβέντα βραδιάτικα και δεν κάνει...

Η Λάρισα, κι αυτό πονάει κύριοι, δεν έκλεψε το παιχνίδι από έναν καλύτερο αντίπαλο. Το διεκδίκησε στα ίσα από την αρχή ως το τέλος και το πήρε παλληκαρίσια. Είχε περισσότερες ευκαιρίες και έκανε λιγότερα λάθη από τον Ολυμπιακό. Πήρε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και εξέθεσε τους καλοπληρωμένους τουρίστες του Μπέντο. Αυτά για να ξέρουν οι παίκτες πως υπάρχουν και πράγματα δεν συγχωρούνται...

Μπάμπης Χριστόγλου
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάουλο, το κοφίνι δεν έχει πάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator