ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

0ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Όχι στις τρομοκρατικές απολύσεις εργαζομένων

Συνάδελφοι, καταγγέλλουμε την εκδικητικές, τρομοκρατικές και καταχρηστικές απόλυσης 4 συναδέλφων από την εργοδοσία της MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ.

Ο συνάδελφοι εργάζονταν για χρόνια στην επιχείρηση και είναι ιδρυτικά μέλη του νεοσύστατου σωματείου εργαζομένων στην επιχείρηση. Ανεξάρτητα από τις προφάσεις που επικαλείται για τις απολύσεις η εργοδοσία, είναι καθαρό ότι με αυτή την ενέργεια προσπαθεί να χτυπήσει το σωματείο μας, αφού δεν μπόρεσε να εμποδίσει την ίδρυση του, απολύοντας τους πρώτους δυο συναδέλφους τον περασμένο Απρίλιο όταν ξεκινούσε η διαδικασία σύστασης του σωματείου.

Από τα πρώτα του βήματα το σωματείο μας έφερε θετικά αποτελέσματα, υπερασπίζεται τα δικαιώματα μας, αποδεικνύεται ότι ήταν ανάγκη η ίδρυση του. Αυτό ενόχλησε την εργοδοσία και έγινε αγκάθι στο μάτι της.

Στο πρόσωπο των συναδέλφων η εργοδοσία διώκει το δικαίωμα να συνδικαλίζεσαι, να αγωνίζεσαι για καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας, να διεκδικείς τα δικαιώματά σου.

Καλούμε τους συναδέλφους να μην φοβηθούν, να αγκαλιάσουν και να δυναμώσουν το σωματείο μας.

Το σωματείο μας καταγγέλλει στους εργαζόμενους και στις αρμόδιες υπηρεσίες την πρακτική της εταιρείας. Δηλώνει ότι παρά την ανασφάλεια και την τρομοκρατία που επιχειρεί να καλλιεργήσει η εταιρεία, θα μας βρίσκει πάντα μπροστά της. Στο χέρι μας είναι να μπει φρένο σε αυτή την πρακτική.

Καλούμε τις εργατικές οργανώσεις του νομού να στηρίξουν τον αγώνα μας για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας.

Να επαναπροσληφθούν τώρα όλοι οι συνάδελφοι!

Μόνιμη και σταθερή δουλειά!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!
Κόρινθος 25/9/2016
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator