Οι ομογενείς ακύρωσαν συναυλία του Ρέμου στη Νέα Υόρκη!

1



Αντί για τραγούδια... παρατράγουδα! Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στη «Hurriyet» σχετικά με τον Κεμάλ Ατατούρκ -τις οποίες παρέθεσε η «Espresso»- αλλά και οι εξηγήσεις που έδωσε κατόπιν, μέσω της ανάρτησής του στο facebook, υποστηρίζοντας ότι είτε έγινε λανθασμένη μετάφραση από τα τουρκικά στα ελληνικά είτε τα μέσα της γειτονικής χώρας άλλαξαν τα λεγόμενά του, «ταρακούνησαν» τους διοργανωτές μεγάλου live του τραγουδιστή στη Νέα Υόρκη, στις 28 Οκτωβρίου, και τους ανάγκασαν να το ακυρώσουν!
Ο Ρέμος είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί, ανήμερα την εθνική μας επέτειο, στο Town Hall, ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά της αμερικανικής μητρόπολης, χωρητικότητας 1.500 ατόμων, και μάλιστα η προπώληση των εισιτηρίων είχε αρχίσει κανονικά, με τα «μαγικά χαρτάκια» να κοστίζουν από 59 έως 119 δολάρια. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από όσα είπε ο τραγουδιστής -με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού να ζητάει αντί συγγνώμης μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την «έκδοση σχετικών με την Ποντιακή Γενοκτονία εργασιών»-, οι υπεύθυνοι του live το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν να το ακυρώσουν, αφού οι ομογενείς εμφανίζονται εξαιρετικά ενοχλημένοι.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2016

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι ομογενείς ακύρωσαν συναυλία του Ρέμου στη Νέα Υόρκη!"
Kalliopi είπε...

ΣΥΓΑΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ αυτού του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Οχι να τον πληρώνουμε κι από πάνω τον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ και αναίσχυντο Αλλά ποιός έχασε την ΝΤΡΟΠΗ για να τη βρει ο ρέμος ;


26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:28 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator