Διεθνής διασυρμός - Τουρίστρια κάνει έκκληση για βοήθεια - 3 αδέσποτα κουτάβια, κυριολεκτικά λιμοκτονούν στη Νεμέα

0ΝΤΡΟΠΗ!
Τουρίστρια κάνει έκκληση για βοήθεια - 3 αδέσποτα κουτάβια, κυριολεκτικά λιμοκτονούν στη Νεμέα

Το όνομά μου είναι Beatrice και την περασμένη Παρασκευή στη Νεμέα στο κεντρικό δρόμο (ακριβώς μετά από ένα μπαρ / εστιατόριο με τραπέζια κατά μήκος του δρόμου) υπάρχουν 3 κουτάβια, κυριολεκτικά λιμοκτονούν.

Ένας από αυτούς, ένα σκελετικό σκύλος περιφέρεται γύρω, όταν την είδα σταμάτησα αμέσως το αυτοκίνητο για να την ταΐσει, να ανακαλύψει ότι υπήρχαν 2 περισσότερα κουτάβια, σίγουρα ο αδελφός / αδελφή της, σχεδόν στην ίδια άσχημη κατάσταση. Ήταν μπροστά από ένα σπίτι.

Ρώτησα την γυναίκα που ζει εκεί γιατί τα κουτάβια ήταν σε αυτή την κατάσταση. Εκείνη απάντησε ότι τα σκυλιά δεν ανήκουν σε αυτήν, που τους ταΐζει, αλλά είναι άρρωστοι. Προφανώς, αυτή ρίχνει κάποια τρόφιμα για το δρόμο, και η μαμά των κουταβιών τρώει όλα τα τρόφιμα, και τα κουτάβια πεθαίνουν από την πείνα.

Θα τρέφονται τα κουτάβια, αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί είναι πραγματικά φοβισμένοι και ύποπτη (ίσως έχουν ηττηθεί, δεν μπορώ να τους κατηγορήσω για την ύπαρξη φοβισμένος).

Έχω συνημμένο 2 pics, ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή. Έχετε κάποιους ανθρώπους στην περιοχή που μπορεί να βοηθήσει αυτά τα κουτάβια; Φοβάμαι ότι αν δεν βρεθεί κάποιος να βοηθήσει τα σκυλιά στην περιοχή της Νεμέας, δεν θα επιβιώσει για πολύ.

Η καρδιά μου σπάει κάθε φορά που σκέφτομαι αυτά.

Τι κάνει ο Δήμος Νεμέας για τα αδέσποτα ζώα...
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διεθνής διασυρμός - Τουρίστρια κάνει έκκληση για βοήθεια - 3 αδέσποτα κουτάβια, κυριολεκτικά λιμοκτονούν στη Νεμέα "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator