Πρόστιμο 1.000 ευρώ στα φορτηγά που κινούνται χωρίς άδεια στο παράπλευρο οδικό δίκτυο Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών (video)

0



Ο διευθυντής Συγκοινωνιών Κορινθίας Κώστας Δημόπουλος ενημερώνει τους οδηγούς ότι το ύψος του προστίμου ανέρχεται στον ιδιοκτήτη χίλια (1000) ευρώ και στον οδηγό χίλια (1000) ευρώ....

Με πρόστιμο και μάλιστα τσουχτερό απειλούνται οι οδηγοί φορτηγών, άνω των 3,5 τόνων, που εντοπίζονται να κινούνται στο παράπλευρο οδικό δίκτυο χωρίς να φέρουν ειδική άδεια (π.χ. για την εγγύτητα επιχείρισης).

Το ύψος του προστίμου ανέρχεται στα 1.000 ευρώ και μάλιστα προβλέπεται να είναι και άμεσα καταβλητέο. Αν δηλαδή ο οδοηγός δεν πληρώνει επί τόπου το πρόστιμο, τότε το όχημά του θα ακινητοποιείται, γράφει η Καθημερινή.

Το μέτρο αυτό έρχεται μετά την αύξηση της κίνησης φορτηγών στις παλαιές εθνικές οδούς και σε παραδρόμους προκειμένου εταιρείς και οδηγοί φορτηγών να αποφύγουν την καταβολή διοδίων στην εθνική οδό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφαση κάθε όχημα άνω των 3,5 τόνων θα πρεπει να φέρει ειδική άδεια διέλευσης διάρκειας 4 ετών για να κινηθεί στις παράπλευρες οδούς.

Οι μεταφορικές εταιρείες, πάντως, αντιδρούν και κατηγορούν το υπουργείο Μεταφορών ότι δρα υπέρ των ιδιωτών που εισπράττουν τα διόδια στις εθνικές οδούς.



korinthostv.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόστιμο 1.000 ευρώ στα φορτηγά που κινούνται χωρίς άδεια στο παράπλευρο οδικό δίκτυο Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator