Συνεδρίασε το συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Κορινθίων

0Την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 συνεδρίασε το συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Κορινθίων. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με αγιασμό επί τη συγκροτήσει του νέου συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης παρουσία του Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα, του τέως Βουλευτή και Υπουργού κ. Νίκου Ταγαρά, των Πολιτευτών κ. Γρηγόρη Καρπούζη, κας Παναγιώτας Μπάγκα και κ. Γεωργίου Πετρίτση. Απόντες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ήταν ο τέως Βουλευτής κ. Κώστας Κόλλιας και ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Κ. Χρήστος Κορδώσης.
Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στα μέλη της Τοπικής Επιτροπής με τον Βουλευτή και τους Πολιτευτές που στόχο είχε την καλύτερη οργάνωση και προώθηση των δράσεων αλλά και της αντιπολιτευτικής στρατηγικής της Ν.Δ. μέσω της Τοπικής Οργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους, θα ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα δράσεων της Τοπικής Οργάνωσης. Στόχος μας είναι ο κορινθιακός λαός και τα μέλη της Ν.Δ. να ενημερωθούν αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης και την κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας που θα λάβει την εμπιστοσύνη του λαού και θα διώξει την καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΑΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Χ. Τσάκωνας
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνεδρίασε το συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator