Ψάχνουν 284.000 λίτρα πετρελαίου που χάθηκαν από δεξαμενές του ΠΝ!

0



Π. Καρβουνόπουλος

Χάσαμε κοντά στις 300.000 λίτρα πετρέλαιο στοπ! Από που; Από δεξαμενές του Πολεμικού Ναυτικού σε βάση ακριτικού νησιού. Που πήγαν; Αναμένουμε το πόρισμα του κλιμακίου της Γενικής Επιθεώρησης ΠΝ το οποίο για μια εβδομάδα επισκέφθηκε το νησί ερεύνησε την υπόθεση και τις επόμενες ημέρες θα υποβάλλει την αναφορά του.

Τι έχει συμβεί;

Από τον Ιανουάριο υπάρχει αναφορά πλοίου του ΠΝ που πήγε να πάρει πετρέλαιο ότι υπάρχει έλλειμμα 284.000 λίτρων πετρελαίου.

Το έλλειμμα επαληθεύτηκε και από στέλεχος της βάσης το οποίο κλήθηκε να παραλάβει και αρνήθηκε -ορθώς- αφού και η δική του μέτρηση έδειξε ότι έλειπαν 284.000 λίτρα πετρελαίου.

Ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια απάντηση για το τι έχει συμβεί…

Militaire.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ψάχνουν 284.000 λίτρα πετρελαίου που χάθηκαν από δεξαμενές του ΠΝ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator