Το fabulous δεν πεθαίνει: Ξαπλώστρες που κοστίζουν 5000€ η μια έφεραν στη Μύκονο

0Ένα μικρό κυκλαδίτικο νησάκι συνεχίζει να αντιστέκεται στη φτωχομπινεδιά

Η Μύκονος αντέχει αδέρφια! Στην παραγγελία 300 νέων ξαπλωστρών, αξίας από 5.000-10.000 ευρώ έκαστη προχώρησε το beach bar Nammos, για την παραλία της Ψαρούς. Εν ολίγοις, η επένδυση για τα 300 combo ομπρέλα & ξαπλώστρα έφτασε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Μπορεί στην υπόλοιπη χώρα, η κρίση και η ανεργία να παίζουν μπαλίτσα σε επίπεδά Champions League, άλλα ένα μικρό “γαλατικό” κυκλαδίτικο νησί αντιστέκεται, και στο Nammos, στο οποίο οι πάμπλουτοι κατα πλειοψηφία ξένοι θαμώνες, του κολυμπούν καθημερινά σε 300 μπουκάλια πανάκριβης σαμπάνιας, γίνονται επενδύσεις σε πετσέτες (αξίας 160.000 ευρώ), ξαπλώστρες από την Αγγλία κατασκευασμένες από μαόνι και ατσάλι, με ιταλικό στρώμα, και σούπερ ντούπερ ομπρέλες από το Μαϊάμι.

Εάν θέλετε να πάρετε μια γεύση από Μύκονο μπορείτε να πάτε στην Ψαρού και να νοικιάσετε 2 ξαπλώστρες και δυο ομπρέλες στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ, αγαπητοί φίλοι.

Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το fabulous δεν πεθαίνει: Ξαπλώστρες που κοστίζουν 5000€ η μια έφεραν στη Μύκονο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator