Νίκος Καμπάς - αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Κορίνθου: «Ζητώ συγνώμη…»!

0Το σχόλιο του αναπληρωτή Διοικητή στο Νοσοκομείο της Κορίνθου κ.Νίκου Καμπά στο Facebook:

Σας είχα υποσχεθεί ότι εντός του Μαΐου 2016 θα ερχόταν παιδίατρος.
Δυστυχώς έπεσα έξω και ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μας και από όλους τους συναδέλφους που θεωρούν οτι τους πλήγωσα.
Θέλω να ελπίζω ότι γρήγορα η προσπάθεια που γίνεται θα καρποφορήσει.
Δεν αντέχω όμως άλλο να κοροϊδεύω τους ανθρώπους που επί 21 χρόνια μου δείχνουν την αμέριστη αγάπη τους, αφού ο χρόνος με διαψεύδει χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι.
Από σήμερα το πεδίο της μάχης μετατοπίζεται σε άλλους, ουσιαστικότερους χώρους, στους οποίους παρανομαστής είναι ένας και μοναδικός: ο ανθρώπινος πόνος.
Ο καθένας από εμάς ας φροντίσει να τον απαλύνει με την πραγματική αγόγγυστη προσφορά του.
Μοναδικός κριτής του έργου μας είναι ο πολίτης, ας προσπαθήσουμε να του σταθούμε δίπλα με ζεστασιά και κατανόηση.
Όποιος θέλει να δουλέψει κάτω από αυτό το πρίσμα θα με βρει συναγωνιστή και αμέριστο συμπαραστάτη με αυτές τις λίγες δυνάμεις που διαθέτω.
Η θεματολογία μου στο Facebook από δω και μπρος θα άφορα αποκλειστικά θέματα υγείας-πρόληψης, φυσικό τοκετό και οτιδήποτε ανάλαφρο.
Τα πολύ σοβαρά θέματα τα αφήνω στους «ειδήμονες»..
Σας ευχαριστώ όλους για την αμέριστη συμπαράσταση...
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Καμπάς - αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Κορίνθου: «Ζητώ συγνώμη…»!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator