MΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ: To Σύμπαν τρολάρει τους Ελληνες

0



Συγχαρητήρια στον Τσίπρα που παραμένει πρωθυπουργός παρότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους

Aίφνης όλοι θαυμάζουν τον Ελληνα πρωθυπουργό που πέτυχε να κάνει ακριβώς το αντίθετο από όσα υποστήριζε δίχως να ανοίξει ρουθούνι. Ολο αυτό το διάστημα πολιτικοί όπως ο Σόιμπλε, ο Ντάισεμπλουμ, ο Βαλς εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους για το επίτευγμα του Τσίπρα τρολάροντας τον ελληνικό λαό. Και δεν έχουν άδικο. Οι προεκλογικές υποσχέσεις-δεσμεύσεις του Τσίπρα έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στην εκπομπή του Μάνου Βουλαρίνου αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο οξυδερκής ελληνικός λαός μοιάζει να έχει υποστεί λοβοτομή και δεν αντιδρά.

Από τον Ian Ford

Πιο χαρακτηριστική είναι η εξαπάτηση του ΕΝΦΙΑ ο οποίος σύμφωνα με τον Τσίπρα ήταν ένας άδικος νόμος που θα καταργηθεί. Ο ΕΝΦΙΑ παραμένει έως το 2031.(Διατήρηση του ΕΝΦΙΑ τουλάχιστον έως το 2031 προβλέπει έκθεση αποδοτικότητας των επενδύσεων που θα ενταχθούν στον νέο αναπτυξιακό νόμο που κατατέθηκε στην Βουλή)
Ερχονται λοιπόν οι Ευρωπαίοι ηγέτες να συγχαρούν τον Αλέξη Τσίπρα για την εξαπάτηση των ψηψοφόρων του αλλά και για διατήρηση του πελατειακού κράτους. Το ΔΝΤ, οιευρωπαϊκές κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχουν δανείσει στην Ελλάδα 252 δισ. ευρώ. Παρόλα αυτά ποτέ δεν έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό των ελληνικών κυβερνήσεων ώστε να τις αναγκάσουν να περικόψουν τον αδηφάγο δημόσιο τομέα. Το φαύλο και σπάταλο κράτος. 7 χρόνια κρίσης και το διεφθαρμένο Δημόσιο με τους οργανισμούς-φάντασμα και τους δημοσίους υπαλλήλους που αρνούνται να αξιολογηθούν παραμένει αλώβητο. Κι όμως οι δανειστές εξακολουθούν να ρίχνουν χρήματα στον ελληνικό βαρέλι χωρίς πάτο. Κι όλα αυτά την ώρα που βλέπουν ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν θέλουν να ακούν για μεταρρυθμίσεις. Κι αν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών οι οποίοι έχουν στήσει εκεί το δικό τους πελατειακό κράτος και με πολυτελείς μισθούς απολαμβάνουν τα προνόμια της διπλωματικής ελίτ η απλά παρακολουθεί την Ευρώπη να καταρρέει είναι ευθύνη του ελληνικού λαού να αφυπνισθεί.

Το μόνο που μπορεί να συγχωρέσει κανείς στον Ελληνα φορολογούμενο είναι ότι τον Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ άρχισε να τους πληρώνει από την 1η Ιουνίου-μόλις 3 μέρες. Τώρα έχουν πάρει φωτιά οι τιμές στα σούπερ μάρκετ και τα βενζινάδικα. Αυτό το σαββατοκύριακο θα διαπιστώσουν οι οξυδερκείς Ελληνες φορολογούμενο το κόστος των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Ελληνες φορολογούμενοι το επόμενο διάστημα θα τρώνε διαρκώς καρπαζιές και θα πληρώνουν. Καρπαζιά και τάλαρο. Τώρα έφτασε η ώρα του ταμείου για τους “γερμανοτσολιάδες”, τους “μερκελιστές”, “στα τέσσερα”, τις “κρεμάλες-κουφάλες”, τους “Αγανακτισμένους”. Τώρα θα αρχίσουν να πληρώνουν το τίμημα του λαικισμού του Τσίπρα αλλά και των φαύλων γραφειοκρατών των Βρυξελλών οι οποίοι έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν τα στραβά μάτια στη διατήρηση αυτού του φαύλου πελατειακού κράτους.

Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "MΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ: To Σύμπαν τρολάρει τους Ελληνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator