Kωνσταντινούπολη - Παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε με τηλεχειρισμό - Έντεκα νεκροί και 36 τραυματίες

0



Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 36 τραυματίσθηκαν κατά τη βομβιστική επίθεση κατά του λεωφορείου της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης.

Ενδεκα άνθρωποι, επτά αστυνομικοί και τέσσερις πολίτες σκοτώθηκαν και 36 τραυματίσθηκαν κατά την βομβιστική επίθεση στο ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης Βασίπ Σαχίν.

«Επτά αστυνομικοί και τέσσερις πολίτες έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση που είχε ως στόχο τις αστυνομικές δυνάμεις για την καταστολή των ταραχών», δήλωσε στους δημοσιογράφους στον τόπο της επίθεσης, στο Βεζνέτσιλερ.

Ο κυβερνήτης διευκρίνισε ότι τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.









Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Kωνσταντινούπολη - Παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε με τηλεχειρισμό - Έντεκα νεκροί και 36 τραυματίες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator