Μ. Τριανταφυλλόπουλος σε Θύρα 7: «Μαγκιές σε εμένα δεν περνάνε»

0


Απάντηση του γνωστού δημοσιογράφου στην επιθετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά την ανακοίνωση της «Θύρα 7» κατά του γνωστού δημοσιογράφου, με αφορμή τελευταίες αναφορές του για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Τριανταφυλλόπουλος δημοσίευσε στο zougla.gr το παρακάτω κείμενο:

«Επειδή υποψιάζομαι ότι η ανακοίνωσή σας ακόμα και εάν έχει γραφεί από εσάς, από άλλα κέντρα κατευθύνεται, θα ήθελα πολύ φιλικά να σας διαβεβαιώσω, ότι αυτές οι μαγκιές, το ύφος και κουτσαβακισμοί στη δική μου αντίληψη περί δημοσιογραφίας δεν περνάνε.

Αφήστε λοιπόν τα ίσως και προχωρήστε στο παρασύνθημα, λαμβάνοντας υπ όψιν σας τα εξής.

Υπάρχει κίνδυνος να βάλετε σε περισσότερους μπελάδες, από αυτούς που ήδη αντιμετωπίζει, τον πρόεδρο της ομάδας σας με όσα δημοσιεύσατε.

Απειλές τέτοιου είδους έχετε συνηθίσει να τις εκτοξεύετε μεταξύ σας, εντός και εκτός γηπέδου, στον χώρο όμως της πραγματικής ενημέρωσης δεν πιάνουν τόπο. Ως εκ τούτου ασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα σας πέρα από τους προέδρους και τις διοικήσεις ήταν και θα παραμείνει μεγάλη. Γνωρίζετε άλλωστε από πρώτο χέρι ότι παρακολούθησα πολλές από τις διεθνείς αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κι ήμουν κοντά σας, μέσα στο γήπεδο Καραΐσκάκη ως φίλαθλος και όχι ως αντίπαλος. Η έρευνα του zougla.gr δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και αυτό το αντιλαμβάνεται κάθε υγιής φίλαθλος.

Ελπίζω να έγιναν κατανοητά όσα γράφω και απευθύνομαι σε εσάς, παρ όλο που θεωρώ απαράδεκτη, πέρα από το ύφος του κειμένου που αναρτήσατε, την έκδοση ανακοινώσεων από τον Ολυμπιακό, όταν το αντικείμενο της δημοσιογραφικής μας έρευνας δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Αυτό και καλή τύχη στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά».
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μ. Τριανταφυλλόπουλος σε Θύρα 7: «Μαγκιές σε εμένα δεν περνάνε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator