Κούγιας: «Ο Μαυρίκος μόνο σήμερα πήρε το αυτοκίνητο της γυναίκας του» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Τόσες μέρες μετακινείτο με ταξί επειδή είχε πρόβλημα το δικό του αυτοκίνητο - Δεν υπήρχε κάτι στο πτώμα για να αναγνωριστεί, ανέφερε«Το πώς ήταν το πτώμα, δεν επέτρεπε να αναγνωριστεί, δεν υπήρχε κάτι για να αναγνωρίσει», σχολίασε ο δικηγόρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, αναφορικά με τη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης», που όπως όλα δείχνουν, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, καθώς βρισκόταν εν κινήσει στην Αττική Οδό.

«Γι' αυτό η ασφάλεια κάλεσε τη μητέρα του για δώσει δείγμα DNA για να μπορέσει να γίνει η ταυτοποίηση», ενώ τονίζει ότι συνεχίζει να τον αποκαλεί «ο κύριος Μαυρίκος» γιατί δεν θέλει να πιστεύει ακόμα ότι είναι αυτός, από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, «αν και όλα συνηγορούν δυστυχώς».

«Δεν θα κάνουμε κάποια το ποθέτηση σήμερα, θα περιμένουμε τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Έχουμε κινηθεί κι εμείς, ήδη έχουμε ειδοποιήσει πραγματογνώμονες».

Για το αυτοκίνητο είπε ότι ήταν «αξιόπιστο αυτοκίνητο, καλοσυντηρημένο, στο οποίο δεν είχε τοποθετηθεί συσκευή υγραερίου». Σχετικά με το τι είπε ο μηχανικός του αυτοκινήτου, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η εκτίμηση έλεγε πως «το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην καθημερινή επαφή την οποία είχαν με τον Παναγιώτη Μαυρίκο, λόγω της υπόθεσης των εκβιασμών, στην οποία εμπλέκετο και πως στα πλαίσια αυτής, συνέτασαν εξώδικα και μηνύσεις, ενώ ο Μαυρίκος «δεν είχε κάποιο φόβο ώστε να υποψιαζόμαστε κάτι, δεν έπαιρνε μέτρα ασφαλείας, δεν είχε κάποιους να τον φυλάνε, ούτε όταν προέκυψε η δικαστική υπόθεση», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ακολούθως ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στα παιδιά του Μαυρίκου, αλλά και στον αδελφό του «ο οποίος είναι ανιάτως πάσχων με ψυχιατρική πάθηση γι' αυτό και ο κ. Μαυρίκος είχε ζητήσει να γίνει πρόεδρος του Ψυχιατρείου Αθηνών, επί υπουργείας Αβραμόπουλου».

Καθώς συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στις εφημερίδες τις οποίες εξέδιδε ο Μαυρίκος και τις χαρακτήρισε μαχητικές, ενώ ανέφερε πως «στο παρελθόν, όχι στο άμεσο παρελθόν, υπήρχαν επιθέσεις εναντίον του».

Τα ζητήματα, ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος, είναι αν ήταν ατύχημα ή αν ήταν εγκληματική, όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.

Απαντώντας σε αυτούς που έλεγαν ότι υπήρχε νέα έρευνα εις βάρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, ο κ. Κούγιας σχολίασε ότι η έρευνα είχε λήξει όταν ο πελάτης του είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σήμερα το πρωί, το πρόγραμμα του Παναγιώτη Μαυρίκου περιελάμβανε το χώρο εργασίας του, «από νωρίς το πρωί», όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ «το μεσημέρι θα συναντιόταν με τη διευθύντρια μάρκετινγκ μιας κλινικής, στο Μαρούσι, όπου πήγε με το αυτοκίνητο. Το άφησε, για περισσότερο από μια ώρα, χωρίς αστυνόμευση. Γύρισε και το πήρε και λίγα λεπτά μετά έγινε αυτό που έγινε», συμπλήρωσε.

Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο που είναι στο όνομα του Μαυρίκου, αν και αξιόπιστο, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και τόσες μέρες μετακινούνταν με ταξί. Μόνο σήμερα πήρε το αυτοκίνητο της συζύγου του, «για λόγους που δεν γνωρίζω» ξεκαθάρισε ο Κούγιας.



ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κούγιας: «Ο Μαυρίκος μόνο σήμερα πήρε το αυτοκίνητο της γυναίκας του» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator