Θύρα 7: "Θα είναι καλύτερα για σας να μην υπάρχει Μαρινάκης"

0


Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για δημοσιογράφους και ΜΜΕ που "χτυπούν" καθημερινά τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε η Θύρα 7, η οποία κάνει λόγο για πρώτη και τελευταία προειδοποίηση από την πλευρά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ !!

Επειδή κάποιοι στο τέλος θα θεωρήσουν την σιωπή μας αδυναμία, θέλουμε να κάνουμε μια ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προειδοποίηση προς όλους. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσει ο λαός του Ολυμπιακού, θα είναι πια αργά για εσάς.

Ο κόσμος μας, η ομάδα μας, οι άνθρωποι της ομάδας μας, δέχονται καθημερινά μια επίθεση απο σκοτεινά κέντρα συμφερόντων που έχει ξεπεράσει τα όρια και κάθε λογική.

Τελευταίο κρούσμα ο Τριανταφυλλόπουλος που μπήκε και αυτός στην σειρά όλων των “δημοσιογράφων” και των ΜΜΕ που χτυπάνε καθημερινά, με βρώμικο τρόπο, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και μαζί όλη την Ολυμπιακή Οικογένεια.

Ξέρουμε ότι θα είναι καλύτερα για σας να μην υπάρχει Μαρινάκης, αλλά δε θα σας κάνει το χατήρι.

Ειδικά ο “κατακίτρινος Μάκης”, που έχει απαξιωθεί απο όλη την κοινωνία καλά θα κάνει να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό.

Αφού τελικά δεν υπάρχει κράτος, ίσως ήρθε η ώρα να προστατέψουμε εμείς την ομάδα που αγαπάμε και δεν θα αρέσει σε κανέναν σας.

Υπομονή, τέλος.
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θύρα 7: "Θα είναι καλύτερα για σας να μην υπάρχει Μαρινάκης""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator