Απίστευτη δήλωση Μαρίας Θελερίτη: «Οι πρόσφυγες έλυσαν πολλά προβλήματα στην τοπική οικονομία» !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Θελερίτη: Μοιράζουμε τους πρόσφυγες για να μοιράζονται τα οικονομικά οφέλη!

Άφωνους άφησε τους δημοσιογράφους της Κορίνθου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη αφού είπε ότι είναι δίκαιο να μοιράζονται οι πρόσφυγες ώστε όλοι τα απολαμβάνουν τα οφέλη που φέρνουν!!!

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι όπου υπήρχαν έλυσαν πολλά προβλήματα στην τοπική οικονομία!

Για πολλοστή φορά αφήνει έκπληκτους τους δημοσιογράφους η κα Θελερίτη. Θυμηθείτε και τη δήλωσή της "οι εργαζόμενοι της Σωληνουργείας σκοτώθηκαν για... να μπορούμε να απεργούμε".


Το βίντεο που επεξεργαστήκαμε είναι του ekorinthos.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτη δήλωση Μαρίας Θελερίτη: «Οι πρόσφυγες έλυσαν πολλά προβλήματα στην τοπική οικονομία» !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator