Το πρόγραμμα του Loutraki Festival για το καλοκαίρι του 2016

0



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr, πλούσιο και με μεγάλες εκπλήξεις αναμένεται να είναι το πρόγραμμα του Loutraki Festival 2016. Δείτε τι θα περιλαμβάνει...

Συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ένα επετειακό αφιέρωμα στον Χρόνη Αηδονίδη με τους Τακίμ, τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ, συναυλία αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη με το Στέφανο Κορκολή, τη Μικτή Χορωδία Λουτρακίου και την Παιδική Χορωδία Κορίνθου, την παράσταση «Άσμα Ασμάτων» με την Όλια Λαζαρίδου, τη διοργάνωση Beach Party με τους Swinging Cats και τους BuenaVentura, ενώ συνεχίζονται οι θεσμοί της πόλης, το Blues Festival, το Rock Festival και τα Tuesday’s Sunset με τη συμμετοχή τόσο καταξιωμένων συγκροτημάτων, όσο και μουσικών σχημάτων από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας!

Παράλληλα, το Loutraki Festival υποστηρίζει μια νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος στη μαγευτική τοποθεσία του Σχοίνου, το Odyssia Festival, που θα διαρκέσει από τις 31 Αυγούστου ως τις 4 Σεπτεμβρίου. Με headliners τους DJ Harvey, Gilles Peterson και το τρίο των François Κ, Joe Claussell και Danny Krivit που θα παίξουν ένα ιδιαίτερο 10ωρο set, το Odyssia υπόσχεται ένα πρωτοποριακό παρθενικό ταξίδι για τον κάθε «Οδυσσέα», δίνοντας βάση στην καθαρή χορευτική μουσική συνδυαστικά με το εντυπωσιακό σκηνικό ενός μυθικού τοπίου.

Κατά τη διάρκεια του Loutraki Festival θα υπάρξουν παρουσιάσεις βιβλίων συγγραφέων της ευρύτερης περιοχής, αλλά και μια κορυφαία αρχιτεκτονική έκθεση των καταξιωμένων αρχιτεκτόνων Δημήτρη και Σουζάνας Αντωνακάκη, που έχουν επανειλημμένα λάβει μέρος και κερδίσει βραβεία σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς φέτος εορτάζονται τα 50 χρόνια του Atelier 66, που συνέβαλε στη διαμόρφωση των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων, με πλούσιο έργο από κτίρια, εκδόσεις, συμμετοχές σε διαγωνισμούς.

Το Loutraki Festival συμμετέχει επίσης και στο πανευρωπαϊκό δίκτυο για την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ για δεύτερη χρονιά, με σημαντικές τριήμερες εκδηλώσεις, με σχήματα καταξιωμένα (Triplicity) όσο και σχήματα από το τοπικό μουσικό δυναμικό.

Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 12.30μ.μ. στην Αλυσίδα Πολιτισμού Ιανός στην Αθήνα.

Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το πρόγραμμα του Loutraki Festival για το καλοκαίρι του 2016"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator