Μαρία Θελερίτη: "Οι εργαζόμενοι της Σωληνουργείας σκοτώθηκαν για... να μπορούμε να απεργούμε" !!! (video)

0Μαρία Θελερίτη, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας σε ομιλία της στην εκδήλωση τιμής των νεκρών της Σωληνουργείας Κορίνθου"Οι εργαζόμενοι της Σωληνουργείας σκοτώθηκαν για... να μπορούμε να απεργούμε" !!!"Σήμερα είμαστε εδώ για να τιμήσουμε εργαζόμενους που με τη ζωή τους πλήρωσαν αυτό που λέμε την ελευθερία και το δικαίωμα στην εργασία. Είναι γεγονός πως αυτό όταν συνέβη είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία και γιαυτό σήμερα τιμούμε όλους τους εργαζόμενους που με τη ζωή τους μας έδωσαν αυτό το κεκτημένο να μπορούμε πραγματικά και να απεργούμε και να διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία".

Parakato.gr: Όχι κυρία Θελερίτη... οι νεκροί εργαζόμενοι ΔΕ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ "για να μπορούμε να απεργούμε"... πλήρωσαν με τη ζωή τους την αδιαφορία του κράτους και της εργοδοσίας και δε χρειάζονται ομιλίες στις κάμερες... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.


"Σήμερα είμαστε εδώ για να τιμήσουμε εργαζόμενους που με τη ζωή τους πλήρωσαν αυτό που λέμε την ελευθερία και το δικαίωμ...


Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαρία Θελερίτη: "Οι εργαζόμενοι της Σωληνουργείας σκοτώθηκαν για... να μπορούμε να απεργούμε" !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator