ΕΤΣΙ... ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟ 42ο Ο ΘΡΥΛΟΣ!

0


Ο Ολυμπιακός κατέκτησε πριν από δύο εβδομάδες το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και θα το γιορτάσει με τον κόσμο του την Κυριακή (3/5) μετά τον αγώνα με την Καλλονή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ γνωστοποίησε το πρόγραμμα της φιέστας η οποία θα ξεκινήσει λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα με τους Λέσβιους.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα υπάρξει αφιέρωση στον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ θα γίνει βράβευση στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Παράλληλα θα παρουσιαστούν τόσο η ομάδα Νέων που πήγε στους «16» του Champions League Νέων, ενώ στο ημίχρονο θα αποθεωθούν οι πρωταθλητριες Ευρώπης και οι Νταμπλούχες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της γιορτής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

* Η γιορτή για το 42ο Πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 21:00.

* Θα υπάρχει αφιέρωση στον Μίκη Θεοδωράκη.

* Θα υπάρχει βράβευση του κυρίου Μαρινάκη από τον DEPUTY DIRECTOR της UNICEF για την προσφορά του στο έργο της UNICEF ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

* Θα γίνει παρουσίαση της ομάδας Νέων που πήγε στους "16" του Champions League Νέων.

* Θα υπάρχουν 42 μεγάλες σημαίες, η κάθε μια με μια χρονιά Πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της γιορτής οι συλλεκτικές σημαίες θα διατεθούν στο κοινό και όλα τα έσοδα θα διατεθούν ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ.

* Οι παίκτες θα παρουσιαστούν ένας - ένας όπως στο ΝΒΑ και θα κάνουν την είσοδό τους με μουσική υπόκρουση που εκείνοι έχουν διαλέξει. Δηλαδή οι παίκτες μετατρέπονται σε DJ της γιορτής, οπότε ο κόσμος θα έχει αγωνία να μάθει και τι διάλεξαν.

* Βροχή βεγγαλικών την ώρα της στέψης!

* Στο ημίχρονο θα υποδεχθούμε το Γυναικείο Πόλο (Πρωταθλήτριες Ευρώπης) και το Γυναικείο Βόλεϊ (Νταμπλούχες Ελλάδας).
Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΤΣΙ... ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟ 42ο Ο ΘΡΥΛΟΣ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator