Γιώτα Μπάγκα: «Αστείοι οι ισχυρισμοί για οικονομική ανάπτυξη των τοπικών μας κοινωνιών μέσω της υποδοχής προσφύγων»

0




Η απάντηση της πολιτευτού της Ν.Δ. στην Κορινθία Γιώτας Μπάγκα στην απίστευτη δήλωση της βουλευτού Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Θελερίτη:

"Οι βουλευτές του Σύριζα στο νομό μας σε πρόσφατη συνέντευξη τους, μας προετοίμασαν για άφιξη περισσότερων προσφύγων- μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή του νομού μας. Αυτό είναι βέβαια γνωστό ότι σχεδιαζόταν εδώ και καιρό. Αυτό που προξενεί έκπληξη είναι η επιχειρηματολογία ιδιαίτερα της κ. Θελερίτη σχετικά με την οικονομική ανάπτυξη που θα φέρουν μαζί τους οι πρόσφυγες στις τοπικές κοινωνίες.

Είναι εξόφθαλμο βέβαια ότι το επιχείρημα αυτό επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των κατοίκων στους οποίους ο Σύριζα προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι. Διερωτώμαι ποια ανάπτυξη έφεραν οι πρόσφυγες στην Ειδομένη και στο Ελληνικό. Ποια είναι η μέχρι τώρα εμπειρία μας;

Το επιχείρημα είναι έωλο , αν σκεφτούμε τα χρήματα που δαπανά το ελληνικό κράτος για τη σίτιση, περίθαλψη και αστυνόμευση των προσφύγων – μεταναστών, ποσά που ξεπερνούν κατά πολύ την βοήθεια που δεχόμαστε από την Ευρώπη. Και εν πάσει περιπτώσει, η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών έρχεται μέσα από την δημιουργία θέσεων εργασίας στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του νομού τις οποίες και πολεμά λυσσαλέα ο Σύριζα , γιατί δήθεν είναι ταξικά απέναντί του.

Ας κοιτάξει λοιπόν ο Σύριζα και οι βουλευτές του, αντί να αναδιανέμουν τη φτώχεια και τη μιζέρια να συζητήσουν με τους δημάρχους του νομού, τους κοινωνικούς εταίρους και τους πολίτες για την προοπτική να εγκαταστήσουν νέους πρόσφυγες- μετανάστες στο νομό σε δομές που δεν υπάρχουν, χύνοντας για άλλη μια φορά κροκοδείλια δάκρυα για το ανθρωπιστικό δράμα των προσφύγων – μεταναστών που η δική τους πολιτική των ανοικτών συνόρων διόγκωσε."

Γιώτα Μπάγκα
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας, Νομού Κορινθίας
Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώτα Μπάγκα: «Αστείοι οι ισχυρισμοί για οικονομική ανάπτυξη των τοπικών μας κοινωνιών μέσω της υποδοχής προσφύγων»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator