Έφεραν νύχτα το ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΤΕΡΑΣ των 7500 σελίδων για να ψηφιστεί αδιάβαστο !!!

0



Ακόμα και τους μνημονιακούς προκατόχους τους κατάφεραν να ξεπεράσουν οι τριτομνημονιακοί συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος! Έτσι, αργά τη νύχτα έφεραν στη βουλή το πολυνομοσχέδιο-τέρας για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, το οποίο φτάνει -και ίσως ξεπερνά- τις 7.500 σελίδες!!! Στο τέρας δεν συμπεριλαμβάνεται ο διαβόητος «κόφτης», που θα κατατεθεί σήμερα ως τροπολογία στο ίδιο νομοσχέδιο.

Η «επεξεργασία» του νομοσχεδίου στις συναρμόδιες επιτροπές θα ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη, στη μία μετά το μεσημέρι. Η συζήτηση στην Ολομέλεια θα ξεκινήσει το Σάββατο, και η ψήφισή του αναμένεται την Κυριακή.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι οι βουλευτές έχουν στη διάθεσή τους λίγες ώρες για να διαβάσουν αυτές τις 7.000 και πλέον σελίδες, να τοποθετηθούν επ’ αυτών και τέλος να το υπερψηφίσουν ή όχι! Όπως αντιλαμβάνεστε, και να θέλουν να το μελετήσουν είναι ανθρωπίνως αδύνατον!

Θα ψηφίσουν, λοιπόν, για το μέλλον μας, κυριολεκτικά στα τυφλά! Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους και κατ’ αυτόν τον τρόπο βγαίνουν οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Έθνους και του Λαού!

(ΥΓ): Νύχτα το έφεραν, νύχτα θα τσακιστούν και θα φύγουν μαζί του!

thesecretrealtruth.blogspot.com
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έφεραν νύχτα το ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΤΕΡΑΣ των 7500 σελίδων για να ψηφιστεί αδιάβαστο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator