Μια πρόταση για το αντίγραφο του αγάλματος του Λυσίππου του Σικυωνίου «Ερμής αναπαυόμενος» της Πλατείας Συντάγματος

0ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ
Αντίγραφο του αγάλματος του Λυσίππου του Σικυωνίου «Ερμής αναπαυόμενος» είναι τοποθετημένο στην Πλατεία Συντάγματος, απέναντι από την οδό Όθωνος, όπως βγαίνουμε από το μετρό στην πλατεία Συντάγματος αριστερά. Όμως, δεν φέρει πινακίδα, ενώ τα άνθη που είναι δίπλα έχουν σκεπάσει τα άγαλμα. Εγώ σας δίνω μια φωτογραφία από πιο παλιά, τότε που μπορούσε να διακριθεί άνετα. Για το άγαλμα αυτό, βλέπετε παρακάτω στο FACEBOOK σχετική ανάρτηση.
ΤΙ θΑ ΛΕΓΑΤΕ, να πάμε όλοι μαζί, να κουρέψουμε τα άνθη, που το έχουν καλύψει, και να τοποθετήσουμε μια πρόχειρη πινακίδα που θα γράφει: Eρμής αναπαυόμενος, αντίγραφο του πρωτοτύπου του 4ου αιώνα π.Χ. του Λυσίππου του Σικυωνίου.

Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μια πρόταση για το αντίγραφο του αγάλματος του Λυσίππου του Σικυωνίου «Ερμής αναπαυόμενος» της Πλατείας Συντάγματος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator