Πολυγαμικοί ενωθείτε οργανώνω fucking pride (video)

0


Ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay, μα κανένα .

Όπως δεν έχω και κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε άνθρωπο έχει την οποιαδήποτε ιδεολογία ,κόλλημα στη θέση στάση επιλογή .

Σε αυτό όμως που έχω πρόβλημα και μου τη δίνει είναι οτι όταν δεν έχω προβλημα και δε θεωρώ κάτι σημαντικό αλλά το θεωρώ διαδικαστικό και επιλογή του καθένα να οργανώνονται ειδικές επικοινωνιακές πολιτικές ώστε να δώσω σημασία σε αυτά .

Δηλαδή είσαι ομοφυλόφιλος; είσαι τραβέλι; είσαι γκέι; είσαι οτι γουστάρεις; μαγκιά σου και χαρά σου . Ο λόγος που χρειάζεται να έχεις καρναβάλι ποιος είναι; γιατί πρέπει να έχεις; είσαι κάτι το ιδιαίτερο; κάτι διαφορετικό; αφού εισαι αυτο που είσαι για ποιο λόγο χρειάζεσαι τούμπανα και χορούς και πανηγύρια; για ποιο λόγο πραγματικό;

Για ποιο λόγο βγαίνουν οι πολιτικοί όλοι του κόσμου και μιλάνε για τα δικαιώματας ποιος στέρησε τα δικαιώματα στους γκέις ποια είναι αυτά τα δικαιώματα πλέον που θα πρέπει να δοθούν στους γκέι; Αφού όλα τα έχουν και τη ζωή τους έχουν και τη διασκέδαση τους έχουν και μια χαρά πάνε και στις δουλειές τους, μια χαρά ενωμένοι είναι, πάντα τα καταφέρνουν ποιος είναι ο λόγος λοιπον που θα πρέπει να κοιτάμε προς τα εκει;

Επειδή λοιπόν τι παίρνω χαμπάρι τι δουλειά για το πως δουλεύει η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποφασίσα και εγώ να ιδρύσουμε όλοι μαζί ρε παιδιά τους πολυγαμικους .

Και να πολεμήσουμε και να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε για τα δικαιώματά μας .

Ναι κύριοι μας αρέσει να πηδάμε ασύστολα όπου κάτσουμε και όπου βρούμε .

Μας αρέσουν οι παντρεμένες, αδικημένες, παραμελημένες ,μας αρέσουν οι χήρες μας αρέσουν οι νέες μας αρέσουν οι γριές.


Έπειδή εσείς λοιπόν καταντήσατε το θέμα του τσουτσουνιου και του κώλου να είναι δικαίωμα και να πρέπει να ασχολούμαστε μαζι σας δικαιούμαστε και εμείς κάποιοι να μας χειροκροτήσουν και να μας αγκαλιάσουν σαν τους μεγάλους γ@μιάδες .

Δεν κάνω πλάκα καθόλου αν ένα ποσοστό του πληθυσμού επιλέγει το κρεβάτι του να το κάνει τσίρκο και παζάρι γιατί να μην το κάνουν και οι στρέιτ ;γιατί να μην το κάνουν και οι γ@μιαδες;

Αλλά αυτό θα άρεσε στην Νέα τάξη πραγμάτων ..αυτό το μπάχαλο θέλει !!

Τι θα γίνει όμως αν οργανωθούμε σαν οι ανέραστοι , οι αγ@μητοι , αυτοί που δεν θέλουν να ακούν για σεξ …αυτοί που σιχαίνονται την όποια επαφή την όποια γύμνια; …Τι θα γίνει τότε Ζωη;….τι θα γίνει αν μαζευτούμε καμία 200.000 για να σας κάνουμε Πλάκα και δηλώσουμε ότι ειλικρινά σιχαινόμαστε το σεξ και ότι εχει σχέσει με αυτό..και μας χαλάει την ψυχή να είναι το σεξ ένα αντικείμενο ασχολίας από τον οποιοδήποτε;…Θα σταματούσες για χάρη μας την όποια παρέλαση έδειχνε κολους και τσουτσουνια;

Η οι αγαμητοι είναι ντεμοντέ και δεν έχουν δικαιώματα ; Ας το ονομάσουμε τον σύλλογο ..Ο σύλλογος της Παρθενίας λοιπόν…επιλογή δεν είναι και η αποχη από το σεξ Ζωή; …Και επιλογή δεν είναι να μην δημιουργείτε αηδία στους παρθένους αυτού του τόπου;

Ζωή ετοιμάζουμε το καταστατικό και ερχόμαστε κατά εκεί …. μη και κάνεις κάνα ρατσισμό ότι δεν έχουν δικαίωμα αυτοι που δεν …οι άσπιλοι και παρθένοι ….γιατί σε έχω ικανη και για αυτό!!!!!

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολυγαμικοί ενωθείτε οργανώνω fucking pride (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator