ΚΑΛΕΣΜΑ: "Οδηγώ μέσα στον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού γιατί ΔΕΝ απαγορεύεται" !!!

0Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας ώστε η πόλη και τα χωριά μας να βρουν την χαμένη αξιοπρέπεια τους κυρίως όμως επειδή η καφρίλα αντιμετωπίζεται μόνο με καφρίλα ελάτε να βάλουμε τα αυτοκίνητά μας ΜΕΣΑ στον Πευκιά Κάτω Διμηνιού και να κόβουμε βόλτες μήπως και συγκινηθεί κανείς από τους "αρμόδιους". 
Στις 21 του μήνα ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωί σας περιμένουμε όλους στο parking του Πευκιά του Κάτω Διμηνιού με τα αυτοκίνητα σας για να βολτάρουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. 
Όσοι θέλουν μπορούν να οργανώσουν και "λαϊκή συνέλευση".
Ραντεβού στο parking και μετά όλοι μαζί επίσκεψη στα μαγαζιά του Πευκιά... 

Στηρίζουμε τον Πευκιά μας αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν... 

Ο Πευκιάς δεν πρέπει να γίνει ένα μαντρωμένο "νεκροταφείο" δέντρων... 

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΛΕΣΜΑ: "Οδηγώ μέσα στον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού γιατί ΔΕΝ απαγορεύεται" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator