Ο Βασίλης Λέκκας στην Κόρινθο - Live @23/11

0


Φωτο: parakato.gr
Ο Δήμος Κορινθίων και το Σωματείο Τέχνης και Λόγου «Αλκυονίδες», διοργανώνουν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου του 2014 και ώρα 7.00 το απόγευμα, εκδήλωση-αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο και το Κώστα Βάρναλη.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Περίανδρος» του 4ου Λυκείου Κορίνθου,που βρίσκεται στον Αγιο Γεώργιο Κορίνθου και θα πλαισιωθεί από τη μουσική νότα του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Παγιάτη (πιάνο) και του τραγουδοποιού Βασίλη Λέκκα (τραγούδι). 
Η έναρξη του Προγράμματος, του οποίου θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, περιλαμβάνει απαγγελίες ποιημάτων των δύο καταξιωμένων Ελλήνων ποιητών. Τον Νίκο Γκάτσο θα παρουσιάσει ο Ηλίας Γιαννακόπουλος δικηγόρος, κριτικός βιβλίων και συγγραφέας, ενώ το έργο του Κώστα Βάρναλη αντίστοιχα, θα προλογίσει ο Ηρακλής Κακαβάνης, δημοσιογράφος και συγγραφέας. 

Η Πρόεδρος του Σωματείου των «Αλκυονίδων» Ευδοξία Κουβακλή-Νάνου, θα παρουσιάσει στο κοινό τα «βιογραφικά» των συγγραφέων Ηλία Γιανικόπουλου και Ηρακλή Κακαβάνη καθώς και των μουσικών Βασίλη Λέκκα και Γιώργου Παγιάτη. Επίσης, οι παραπάνω εκλεκτοί συμμετέχοντες της σημαντικής αυτής εκδήλωσης, θα βραβευθούν με τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στη τέχνη και τα γράμματα.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Βασίλης Λέκκας στην Κόρινθο - Live @23/11"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator