Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο Μικρολίμανο

0


Ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης του μαφιόζικου χτυπήματος σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο η ΕΛ.ΑΣ. Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες. Στους 15 συνολικά οι τραυματίες. Τι δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γ. Μώραλης

Στα ίχνη του ένοπλου, που «γάζωσε» με Καλάσνικοφ του τα ξημερώματα νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, φέρεται να βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης είναι Αλβανός υπήκοος και έχει απασχολήσει την Αστυνομία ως εμπλεκόμενος σε άλλα τρία περιστατικά στο παρελθόν, σε ένα εκ των οποίων σε καφενείο στο Μεταξουργείο είχε χάσει τη ζωή του ένα άτομο.

Από την επίθεση του δράστη που σημειώθηκε στις 4:15 τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί, στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, στην Πειραιά, τραυματίστηκαν συνολικά 15 άτομα, εκ των οποίων τα 3 σοβαρά.

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο ένοπλος αρχικά βρισκόταν στο νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζαν πολλά νεαρά άτομα, και κάποια στιγμή, μετά από διαπληκτισμό με άλλα άτομα, έφυγε για να επιστρέψει λίγο αργότερα με πυροβόλο όπλο τύπου "Καλάσνικοφ". Μάλιστα κάποιοι από τους θαμώνες του καταστήματος φέρεται να αντελήφθησαν αυτό που θα ακολουθούσε και αποχώρησαν από το μαγαζί.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος ακούστηκε να εκτοξεύει απειλές εναντίον των θαμώνων και των υπαλλήλων λέγοντας: «όλοι εδώ απόψε θα πεθάνετε». Με το όπλο στα χέρια άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά εναντίον των θαμώνων και στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Όταν σταμάτησε τους πυροβολισμούς ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκε σε ταξί και διέφυγε.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο Μικρολίμανο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator