"ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ" ...λέει ο λαοπατέρας των 6000 ευρώ τον μήνα

0


ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...

...λέει ο λαοπατέρας των 6000 ευρώ τον μήνα. Μα, ο λαός ήδη ΕΧΕΙ την εξουσία στα χέρια του. Τον κυβερνούν αυτοί που ψήφισε. Εκτός από την περίοδο της δικτατορίας, ο λαός ΠΑΝΤΑ είχε την εξουσία στα χέρια του, ασχέτως αν την εμπιστεύθηκε σε ανίκανους και απατεώνες. Γι' αυτό δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο λαός εκφράζεται είναι οι εκλογές. Στις τελευταίες εθνικές εκλογές το ΚΚΕ πήρε 4,5% επί των ψηφισάντων. Αν υπολογίσεις και την αποχή, το 97% των Ελλήνων ΔΕΝ θέλουν την εξουσία στα χέρια τους με τον τρόπο που προτείνει το ΚΚΕ. Τι είναι όλοι αυτοί - το μεγάλο κεφάλαιο; 

Ο μη κοινοβουλευτικός τρόπος για να πάρει ο λάος την εξουσία είναι ο εμφύλιος πόλεμος, αυτόν που συνεχώς υπαινίσσονται οι σταλινοφασίστες αλλά δεν έχουν την στοιχειώδη παρρησία να το πουν ευθέως. Επαναστάτες με τα λεφτά του ταξικού εχθρού, τεμπελχανάδες ολκής που εκπροσωπούν τους... εργαζόμενους και πολιτικοί χέστηδες. Καθόμαστε και τους καμαρώνουμε να ονειρεύονται τη Βόρεια Κορέα και φορολογούμαστε για να τους πληρώνουμε κι από πάνω. Σε ένα σοβαρό κράτος ή δέχεσαι τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού ή τίθεσαι εκτός. Το ΚΚΕ (όπως και η Χρυσή Αυγή) δεν έχουν καμμία θέση στην νόμιμη πολιτική. 

Να πάρεις τα όπλα, επαναστάτη του χαβαλέ με τη μπάκα και τα 2.000.000 καταθέσεις, να βγεις στο βουνό για να κάνεις την επανάσταση του προλεταριάτου. Όχι τσαμπουκάδες στα τηλεοπτικά πάνελ και να σε περιμένει έξω από το studio η βουλευτική λιμουζίνα με τον οδηγό και τον αστυνομικό που σε φυλάει - πληρωμένοι όλοι τους από τον άνεργο. 

Δώστε μας δύναμη για να στείλουμε τους φασισταράδες, κόκκινους και μαύρους, μια και καλή, εκεί που τους αξίζει.

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ" ...λέει ο λαοπατέρας των 6000 ευρώ τον μήνα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator