ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ LOUIS MAJESTY «ΔΕΝΕΙ» ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ (14.4.2010) ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ! ΚΑΙ ΟΙ 1780 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

0


cf80cf81cebfcf84cebf1 ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ LOUIS MAJESTY 
«ΔΕΝΕΙ» ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ(14.4.2010) ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!  ΚΑΙ ΟΙ 1780 
ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!
Για μια ακόμα φορά η sfedona.gr φέρνει στη δημοσιότητα αποκλειστικά ένα μεγάλο θέμα για την πόλη της Κορίνθου αλλά και για το νομό Κορινθίας!
Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται η ανικανότητα των τοπικών αρχόντων μας να ενεργήσουν αποτελεσματικά και χρήσιμα για τα συμφέροντα του τόπου μας. Το είχαμε γράψει και παλαιότερα στο επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ μας όταν αποκαλύψαμε ότι οι τουρίστες που επισκέπτονται τον Απόστολο Παύλο δεν μπορούν να επισκεφθούν την πόλη μας επειδή με παλαιότερη απόφαση του δήμου που ρυθμίζει το κυκλοφοριακό στην πόλη απαγορεύεται να εισέλθουν τουριστικά λεωφορεία στο κέντρο.

port2 ΤΟ 
ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ LOUIS MAJESTY «ΔΕΝΕΙ» ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ(14.4.2010) 
ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!  ΚΑΙ ΟΙ 1780 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ 
ΑΚΡΟΠΟΛΗ! 

Θα καταλάβετε τι εννοούμε που μιλάμε για πλήρη ανικανότητα των αρχόντων μας όταν σας πούμε το αυριανό πρόγραμμα επίσκεψης του πολυτελέστατου κρουαζιερόπλοιου Μαjesty της γνωστής Κυπριακής Εταιρίας Louis Crussies.
Και είμαστε σίγουροι ότι από τη sfedona.gr θα ενημερωθούν και οι «ηγέτες μας» για τα τεκταινόμενα στην πόλη μας!
Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο καταπλέει αύριο το πρωί στις 6 στον Κορινθιακό και μέχρι τις 7.30 θα έχει δέσει στο λιμάνι της Κορίνθου.
Μεταφέρει 1780 επιβάτες και 500 περίπου άτομα πλήρωμα. Δηλαδή μια ολόκληρη μικρή πόλη! Δυστυχώς όμως για την πόλη μας και το νομό μας κανείς δεν το πληροφορήθηκε και δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία ο τόπος μας.
Οι επιβάτες αυτοί μόλις πατήσουν το πόδι τους στο λιμάνι θα επιβιβασθούν αμέσως σε πούλμαν (αλήθεια θα πάρουν ειδική άδεια για να περάσουν από το κέντρο της πόλης;) και θα φύγουν για να επισκεφθούν την Ακρόπολη στην Αθήνα!

Στην Κόρινθο δένει το καράβι όχι γιατί η πλοιοκτήτρια εταιρία αγαπάει τόσο πολύ την Κόρινθο , αλλά γιατί σε σχέση με τον Πειραιά τα τέλη ελλιμενισμού στο λιμάνι της Κορίνθου είναι πάμφθηνα! Αυτό όμως πρέπει να το εκμεταλλευτούν οι υπεύθυνοι του τόπου μας (δημοτική αρχή Κορίνθου, εμπορικό επιμελητήριο και εμπορικός σύλλογος , όπως και οι δημοτικές αρχές Λουτρακίου , Νεμέας και Σικυωνίων).
Πρέπει να αξιοποιήσουν την επίσκεψη αυτή του πολυτελέστατου κρουαζιερόπλοιου με τους 1800 επιβάτες που θα γίνεται συνέχεια για το 2010, και να ζητήσουν από την πλοιοκτήτρια εταιρία να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της ημερήσιες επισκέψεις των επιβατών στην Αρχαία Κόρινθο, στην Αρχαία Νεμέα ,την Αρχαία Σικυώνα και τον αρχαιολογικό χώρο Ηραίου-Βουλιαγμένης.
Δεν λέει τίποτα απολύτως για τον τόπο μας το «δέσιμο» του «LOUIS MAGESTY” στο λιμάνι της Κορίνθου. Αντίθετα μόνο φασαρία και μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Κορίνθου θα φέρει από τα 350 περίπου πούλμαν πουν θα μεταφέρουν τους επιβάτες του πλοίου.
Είναι μια χρυσή ευκαιρία από σήμερα και για τους υπόλοιπους μήνες και ο τόπος μας να προβληθεί με τον καλλίτερο τρόπο και να εισρεύσει ένα σημαντικό οικονομικό κονδύλι στην τοπική μας αγορά που τόσο πολύ το έχει ανάγκη!
Πάρτε λοιπόν πρωτοβουλίες από σήμερα κιόλας γιατί τουλάχιστον- αν και έπρεπε να γνωρίζεται -μετά το σημερινό μας αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δεν δικαιούστε να λέτε στο εξής ότι δεν γνωρίζατε!
sfedona.gr


Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ LOUIS MAJESTY «ΔΕΝΕΙ» ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ (14.4.2010) ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ! ΚΑΙ ΟΙ 1780 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator