ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Ο αθλητισμός ενώνει"

0"Ο αθλητισμός ενώνει". Αυτό είναι το μήνυμα του Δημήτρη Μπίτζιου αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων και μέλους της διαρκούς επιτροπής Ασφάλειας και γηπέδων της Ε.Π.Ο. στο χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια.
Ο Δημήτρης Μπίτζιος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως στο πεδίο των δημοσίων σχέσεων απλώς δεν παίζεται !!!Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Ο αθλητισμός ενώνει" "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator