ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Μια ανθρώπινη ανάρτηση του Δ. Μπίτζιου: "ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΚΡΑΝΑ"

0Το τελευταίο καιρό, προσπάθησα μέσα από τα Social Media, να αμυνθώ με τον δικό μου τρόπο, στις άδικες επιθέσεις που δέχομαι προσωπικά και δέχεται και ο δήμαρχος Κορινθίων, από ανθρώπους που ΟΦΕΙΛΑΝ να είναι πιο σεμνοί και λιγότερο προκλητικοί.

Ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων, ένα οργανωμένο σύστημα αναλυτών του ίντερνετ και κάποιοι, που αυτόκλητα έχουν αναλάβει τον ρόλο εισαγγελέα στην πόλη, με κάθε τρόπο, προσπάθησαν να απαξιώσουν το έργο που γίνεται στην καθαριότητα, να ισοπεδώσουν εμένα και να υποτιμήσουν τον Βασίλη Νανόπουλο.

Αντέδρασα, ίσως όχι με τον καλύτερο τρόπο αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικάντης και όταν με πνίγει το δίκιο, έχω τον δικό μου τρόπο να το αποδεικνύω.

Θεώρησα και θεωρώ πρόκληση την συμπεριφορά ιδιαίτερα του πρώην δημάρχου, ο οποίος με μία κάμερα στο χέρι κάνει τον ρεπόρτερ, ενώ θα έπρεπε να δείχνει σεμνότητα, αφού μας κληρονόμησε άπειρα προβλήματα και είχε χάσει παντελώς τον έλεγχο της καθαριότητας.

Για την καθαριότητα θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος που θα μιλά.

Αυτός ο κύκλος όμως έκλεισε οριστικά για μένα και δεν πρόκειται πάλι να ασχοληθώ με τις υπαρξιακές αναζητήσεις ούτε του πρώην δημάρχου, ούτε κανενός άλλου.

Εύχομαι στον πρώην δήμαρχο καλή επιτυχία, στον νέο του ρόλο ως Πίκος Απίκος της Κορινθιακής δημοσιογραφίας και τους συνοδοιπόρους του.

Θέλω να είμαι δίπλα στους πολίτες, ιδιαίτερα τους ταπεινούς πολίτες και να βοηθώ να γίνει καλύτερη και καθαρότερη η ζωή τους.

Μαζί με τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, έχουμε πολύ έργο μπροστά μας και δεν μου περισσεύει χρόνος να ασχολούμαι με καμώματα.

Ξέρω ότι κάποιους ανθρώπους τους στεναχώρησα κάποιες φορές και κάποιες άλλες ανάγκασα τον δήμαρχο να απολογείται για μένα.

Από όλους αυτούς ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη, γιατί η πρόθεση μου ήταν να στηρίξω το μεγάλο έργο που κάνει η υπηρεσία καθαριότητας και τον ζήλο που δείχνουν οι εργαζόμενοι σε αυτή.

Προχωράμε μπροστά για να κάνουμε την Κόρινθο και τα χωριά μας όπως τα ονειρεύονται οι συμπατριώτες μας.

Στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά γιατί αυτή είναι η εντολή που μας έδωσε ο λαός και θα μας ξαναδώσει το 2023 με μεγάλη διαφορά.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ
Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Κορινθίων

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Μια ανθρώπινη ανάρτηση του Δ. Μπίτζιου: "ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΚΡΑΝΑ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator