"Βούλιαξε" την Κόρινθο η Μαριλένα - ΒΙΝΤΕΟ

0Συνεχίζει τις εντυπωσιακές σε πλήθος κόσμου συγκεντρώσεις η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. και σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη.

Χθες ήταν σειρά της Κορίνθου να στείλει ηχηρό μήνυμα νίκης προς πάσα κατεύθυνση από το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου "Θωμάς Θωμαϊδης" όπου πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική ομιλία της.

Οι Κορίνθιοι πολίτες, οι φίλοι της Μαριλένας, στελέχη του κόμματος, μέλη των παραγωγικών τάξεων του νομού, ο Δήμαρχος της Κορίνθου, αντιδήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί της πόλης και των γύρω Δήμων κ.α. της επεφύλαξαν εγκάρδια και θερμή υποδοχή, γεμίζοντας το θέατρο με ελπίδα και τις καρδιές των φίλων της με αισιοδοξία για το μέλλον.

Το βίντεο από την εκδήλωση:

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Βούλιαξε" την Κόρινθο η Μαριλένα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator