Βασίλης Νανόπουλος: Τα σχολεία μας αποκτούν φυσικό αέριο, εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν κόστος

0
Την ευκαιρία να ενημερώσει εκτενώς για την δυνατότητα χρήσης του φυσικού αερίου ως εναλλακτική μορφή καύσιμου στα σχολεία του δήμου Κορινθίων, είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στην διάρκεια της συνάντησης του με τους διευθυντές των Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην μετατροπή των συστημάτων και στην επιλογή που θα έχουν τα σχολεία, στην μείωση κόστους σε ένα περιβάλλον ενεργειακής κρίσης και στην χρηματοδότηση του προγράμματος σε ποσοστό 100% από το Υπουργείο.

Οι κύριοι Διευθυντές υποδέχτηκαν θετικά την εξέλιξη και ζήτησαν η παρέμβαση να ξεκινήσει «περιφερειακά» όπου και οι ανάγκες θέρμανσης είναι μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας απ ότι στα σχολεία της πόλης. Ο Δήμαρχος άκουσε, ευκαιρία της συνάντησης και ζητήματα που άπτονται των σχολείων και παρέμβασης του δήμου, ζητήματα που ενδελεχώς είχαν συζητηθεί νωρίτερα με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής κ.Τάσο Ταγαρά, όπως άλλωστε συμβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι συναντήσεις μεταξύ των διευθυντών και της επιτροπής πραγματοποιούνται από το 2019 με συνέπεια και έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο την καταγραφή των θεμάτων που αφορούν τις σχολικές μονάδες αλλά και την επίλυσή ή δρομολόγησή τους. Η συνεργασία άλλωστε είναι εκείνη που αποτελεί την βάση για το όποιο καλό αποτέλεσμα! Παρούσα στην συνάντηση και η Αντιδήμαρχος κ.Μαρίνα Ραντίτσα.
Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: Τα σχολεία μας αποκτούν φυσικό αέριο, εξοικονομούν ενέργεια και μειώνουν κόστος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator