Γιατί τη Μαριλένα;;;

0



Γιατί είναι προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του συνεργάτη στη Γενική Γραμματεία της Προεδρίας της Κυβέρνησης αλλά και για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία.

Γιατί με 17 χρόνια αγώνες στην πλάτη της μέσα στο κόμμα και στην τοπική αυτοδιοίκηση η Μαριλένα είναι η γυναίκα - πολιτικός που πάντα θέλαμε να έχουμε στην Κορινθία μας.

Γιατί κατάγεται από μικρομεσαία οικογένεια και έμαθε από πολύ μικρή ότι τίποτα δεν θα της χαριστεί αν δεν αγωνιστεί, αν δεν δουλέψει και αν δεν παλέψει. 

Γιατί δεν προέρχεται από "τζάκια" και χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά αλλά με βαθιές καταβολές στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, πίστεψε και υπηρετεί μέχρι σήμερα με την υποστήριξη των φίλων της από όλη την Κορινθία.

Γιατί πρόκειται για μια κλασσική Ελληνίδα γυναίκα και εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών.

Γιατί έχει μία κανονική ζωή χωρίς ιδιαίτερες κοινωνικές "περικοκλάδες" και εργάζεται με τον σύζυγό της σκληρά για την οικογένειά της

Γιατί από όποιο πόστο και να υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει. 

Γιατί ο αγώνας της για την Κορινθία, για τα προβλήματα των πολιτών, των αγροτών κ.ά. την φέρνει γρήγορα πρώτη στην καρδιά όχι μόνο των Νεοδημοκρατών αλλά και όλων των Κορινθίων. 

Γιατί όταν τις αναφέρεις τις επιτυχίες της όλα αυτά τα χρόνια, σκύβει το βλέμμα και σου λέει πως αυτό ήταν και είναι το καθήκον της. 

Γιατί όταν της εύχεσαι να μπει στην Βουλή, μειδιάζει ταπεινά και σου απαντά ότι θα μπει με όλους τους Κορίνθιους μαζί. 

Γιατί από όπου κι αν πέρασε σε αυτή την προεκλογική περίοδο σε όλο το νομό έγινε μια αγκαλιά με τον κόσμο που την υποδέχθηκε με αγάπη. 

...και τέλος γιατί ο μοναδικός της στόχος ήταν πάντα η πρόοδος της Κορινθίας μας και οι Κορίνθιοι._

Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί τη Μαριλένα;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator