ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ: Την επόμενη Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα οδηγήσει την ΝΔ σε μεγάλη Νίκη

0Την επόμενη Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα οδηγήσει την ΝΔ σε μια μεγάλη Νίκη. Από άκρη σε άκρη της Κορινθίας το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξαναβρεθεί στο τιμόνι της χώρας. Ο κορινθιακός λαός επιθυμεί την σταθερότητα και όχι αποτυχημένους πειραματισμούς. Ο κορινθιακός λαός έχει κρίση και μνήμη. Παρά τα λάθη και τις παραλήψεις μας πράξαμε ότι δεσμευτήκαμε. Παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες κρατήσαμε την ελληνική κοινωνία όρθια. Τώρα μπορούμε να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία. Σας καλώ να σταθούμε δίπλα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και μαζί να κατακτήσουμε την Κορυφή. Να φτάσουμε εκεί που αξίζει στην Κορινθία, στην Ελλάδα μας.

Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ: Την επόμενη Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα οδηγήσει την ΝΔ σε μεγάλη Νίκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator