ΛΟΥΤΡΑΚΙ: «Αυτονόητο είναι να μαζεύετε τα σκουπίδια κ.Γκιώνη - Δε μας κάνετε καμία χάρη»

0


ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές!

Κάθε μέρα κατακλύζεται το διαδίκτυο, από φωτογραφίες, που αναρτά ο φέρελπις αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, για να αποδείξει προφανώς στον προηγούμενο ότι 9 χρόνια, δεν ήταν ικανός!

Είναι πλέον κακόγουστο αστείο, ο αντιδήμαρχος κ.Μουζάκης, να πανηγυρίζειμ κάθε μέρα, γιατί κάνει, πρόχειρα όπως την κάνει, την δουλειά του.

Αφου πρώτα άφησαν το Λουτράκι και όλες τις περιοχές του δήμου, να βρωμίσουν στην κυριολεξία, τώρα κάθε σκουπιδάκι που μαζεύει ο αντιδήμαρχος, παίρνει πόζα και φωτογραφίζεται!

Εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον κ.Πέρρα!

Ελεος!

Σε ποιους έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται;

Μήπως πρέπει κ. δήμαρχε, να σας ευχαριστούμε γιατί κάνετε το αυτονόητο;

Δεν κάνετε χάρη στους πολίτες μαζεύοντας τα σκουπίδια, καθαρίζοντας τις πλατείες και τους δρόμους.

Είναι η δουλειά σας, είναι το αυτονόητο, είναι το καθήκον σας.

Οι πολίτες έχουν ζήσει 9 χρόνια τουλάχιστον, την τραγική, απουσία σας από την καθημερινότητα.

Υποτιμά και προσβάλει τους πολίτες και κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, η τακτική της αυτοπροβολής, για το αυτονόητο.

Πληρώνουν κ. δήμαρχε οι πολίτες για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του δήμου και η γειτονιά τους, στα δικά σας χρόνια, ένοιωσε τι θα πεί εγκατάλειψη.

Εκτός από την εικονική πραγματικότητα, του διαδικτύου, υπάρχει και η πραγματική ζωή και αυτήν, μας την υποβαθμίσατε και την απαξιώσατε.

Δεν τρώμε κουτόχορτο, για να εντυπωσιαστούμε τώρα λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και πριν αποχωρήσετε, από την αυτάρεσκη…αυτοφωτογράφηση του αντιδημάρχου σας.

Αν θέλει να αποδείξει στον προηγούμενο, ότι δεν έκανε την δουλειά του, αυτό αφορά την παράταξη σας και μόνο.

Μας αφήνουν αδιάφορους οι έριδες και οι αντιπαραθέσεις των πρώην και νυν αντιδημάρχων σας, διότι ο δήμος μας απέχει πολύ από το να είναι καθαρός, φιλικός στον πολίτη και τουριστικός.

Ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων στις θητείες σας, όπως και μόνος σας διαπιστώσατε δεν είναι στην θέση που του αξίζει.

Γραφείο Τύπου
Δύναμη Δημιουργίας
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: «Αυτονόητο είναι να μαζεύετε τα σκουπίδια κ.Γκιώνη - Δε μας κάνετε καμία χάρη»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator