Τη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου "Θωμάς Θωμαϊδης" η Κεντρική Πολιτική Ομιλία της Μαριλένας

0Τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου "Θωμάς Θωμαϊδης" θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Πολιτική Ομιλία της υποψήφιας Βουλευτή με την ΝΔ Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ
Υποψήφια Βουλευτής Ν. Κορινθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

"Στέλνουμε μήνυμα Νίκης. Νικάμε το Παρελθόν.”

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου "Θωμάς Θωμαϊδης" η Κεντρική Πολιτική Ομιλία της Μαριλένας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator