ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ: Αίσθηση προκαλεί η ισχυρή παρουσία του σε όλη την Κορινθία - ΒΙΝΤΕΟ

0Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι επιτυχημένες συγκεντρώσεις, αλλά και η εν γένει παρουσία του υποψήφιου Βουλευτή Κορινθίας Κώστα Κόλλια σε αυτή την προεκλογική περίοδο όπου μπορεί να χαρακτηριστεί ίσως η πιο δυναμική που έχει γίνει ποτέ από τον ίδιο και το επιτελείο των συνεργατών του.
Οι πολυπληθείς συγκεντρώσεις του δεν περνούν απαρατήρητες, κάθε άλλο δημιουργούν την εντύπωση πως ο "δικός μας άνθρωπος", όπως είναι και το σύνθημά του, θα κοσμεί για ακόμα μια φορά τα θεωρεία την νέας βουλής που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαίου.
Οι ανιδιοτελείς προσπάθειές του και η συνεχής παρουσία του δίπλα στους πολίτες της Κορινθίας όλο αυτό το διάστημα από την επανεκλογή του και μετά, του προσδίδουν ισχυρό πλεονέκτημα στη μάχη της διεκδίκησης της έδρας.
Πάντα δίπλα στους αγρότες και παραγωγούς του νομού μας έδωσε μάχες για τις διεκδικήσεις τους με επιτυχία και πάντα με ήθος, αξιοπρέπεια και κυρίως συνέπεια.
Άλλωστε μετά από 12 χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, η αγάπη και η εμπιστοσύνη των Κορινθίων θεωρείται πλέον δεδομένη.

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ: Αίσθηση προκαλεί η ισχυρή παρουσία του σε όλη την Κορινθία - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator