Προαστιακός: Η ταλαιπωρία συνεχίζεται

0Με αφορμή το δυστύχημα των Τεμπών αναδεικνύεται καθημερινά η αποτυχία του “επιτελικού” Κράτους. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά την πληρώνουν οι συμπολίτες μας στην Κορινθία, καθώς το δρομολόγιο του προαστιακού Αθήνα-Κόρινθος-Κιάτο-Αίγιο δεν πραγματοποιείται.

Όπως αναφέρουν οι ενώσεις των εργαζομένων, ο μη επαρκής φωτισμός, η έλλειψη πυρασφάλειας και η μη δυνατότητα επικοινωνίας μέσα στις σήραγγες συνιστούν μια εικόνα εγκατάλειψης και αποτελούν κίνδυνο τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους επιβάτες.

Είναι προφανές ότι το σκηνικό σήψης που αποκαλύπτεται ρίχνει περισσότερο φως στις πραγματικές ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν. Η ταλαιπωρία συνεχίζεται, η ανασφάλεια αυξάνεται και η εύρυθμη λειτουργία της χώρας βρίσκεται στο κενό.

Οι ασφαλείς μεταφορές και η συντήρηση των υποδομών είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη. Η υπονόμευση των δημόσιων υποδομών είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω αλλότριων συμφερόντων καθιστά πλέον αναγκαίο το αίτημα της πολιτικής αλλαγής.

Η επικείμενη κατάρρευση της κυβέρνησης να μη συμπαρασύρει και την κατάρρευση της χώρας.

Περνάμε μπροστά.
Γραφείο Γιώργου Δέδε
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προαστιακός: Η ταλαιπωρία συνεχίζεται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator