ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

0
Η πόλη μου, στην οποία ζώ και επένδυσα σε δύσκολους καιρούς όλα μου τα όνειρα, είναι κοινή διαπίστωση ότι παρακμάζει.
Ο δήμος μου, στον οποίο σε χρόνια πέτρινα αφιέρωσα κάθε ικμάδα προσωπικής και επιχειρηματικής δυνατότητας μου, δεν είναι στην θέση που του αρμόζει και αυτό με πικραίνει όπως και κάθε πολίτη, που σέβεται και αγαπά τον δήμο Λουτρακιου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Χωρίς σχέδιο και στρατηγική, χωρίς όραμα και προοπτική, έχουμε υποχωρήσει σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, για πολλούς λόγους και προβλήματα που παρατηρώ ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να διορθωθούν.
Το Λουτράκι έπαψε καιρό τώρα να είναι θελκτικός τουριστικός προορισμός και δεν φτάνουν οι ηρωϊκές προσπάθειες κάποιων επιχειρηματιών, που υπερβάλουν εαυτούς για να κρατήσουν ανοικτές τις επιχειρήσεις τους και να δίνουν ζωή στην πόλη.
Ο δήμος αν και κουβαλά τουριστική ιστορία 100 και πλέον χρόνων, δεν ήθελε ή δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών, στις αλλαγές των αγορών και του τρόπου ζωής, με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα μεγάλα πλεονεκτήματα του και από πρωτοπόρος πριν λίγες δεκαετίες να βρεθεί ουραγός!
Είναι μία αλήθεια ότι κανείς δεν είδε τον τουρισμό ως την βαριά βιομηχανία, μίας περιοχής που έχει άπειρα προσόντα, με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω σε υποδομές και πολιτικές οι οποίες είναι εκ των ουκ άνευ, στην σύγχρονη εποχή.
Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να σπαταληθεί, σε ανούσιες φιέστες και προσωπικές στρατηγικές.
Πρέπει να κάνουμε restart και να σχεδιάσουμε από την αρχή, με ανθρώπους που γνωρίζουν, έχουν θέληση να ακούσουν και να υλοποιήσουν, για να μπορέσουμε να σηκωθούμε και πάλι και να πάμε το Λουτράκι μας και τον δήμο στην κορυφή.
Βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι η αλλαγή στην δημοτική αρχή.
Δοκιμάστηκε πολλά χρόνια και απέτυχε.
Της δόθηκε άπλετος χρόνος και τον σπατάλησε άσκοπα και πολλές φορές επιζήμια για την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα και τις πραγματικές ανάγκες.
Είναι η πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, ενεργούς παρουσίας στο Λουτράκι, που παίρνω δημόσια τον λόγο για τα δημοτικά θέματα, γιατί πιστεύω βαθειά στον κρίσιμο ρόλο του δήμου στις κοινωνικά και επιχειρηματικά, προβλήματα και τις ανάγκες.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, στηρίζω και είμαι στην διάθεση της Μαρίας Πρωτοπαππά, για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μου, για την επανεκκίνηση του δήμου, για την δίκαιη κατανομή των ευκαιριών, την αξιοποίηση της ιστορίας, των πλεονεκτημάτων και της ομορφιάς της περιοχής μας.
Για να πάμε και πάλι το Λουτράκι στην κορυφή!
Το θέλουμε, το αξίζουμε και θα το καταφέρουμε.!
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε.
Οι καιροί δεν περιμένουν

𝝗𝝖𝝨𝝞𝝠𝝜𝝨 𝝡𝝖𝝢𝝩𝝖𝝨
Επιχειρηματίας-Λουτράκι
Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator