Σπύρος Σταματόπουλος: σε σύγχυση ή σε déjà vu;

0Ο απερχόμενος Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος  Σταματόπουλος βρίσκεται πλέον σε σύγχυση ή σε κατάσταση deja vu. Με καθυστέρηση επτά χρόνων (7) χρόνων και μόλις λίγους μήνες πριν τις εκλογές, παρουσιάζει με Δελτίο Τύπου στους πολίτες το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σικυωνίων που στόχο έχει την στήριξη των ευπαθών  ομάδων και της κοινωνίας!

Ας του θυμίσουμε λοιπόν ότι το 2016  θεσμοθετήθηκαν τα Κέντρα Κοινότητας  με το Ν. 4368 (ΦΕΚ 21 Α΄/21.02.2016) και η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) ορίζει τις ελάχιστες προδιαγραφές λειτουργίας τους (Δ23/ΟΙΚ.14435-1135 /ΦΕΚ854 Β’/30.03.2016).

Σήμερα στις 28.03.2023, επτά χρόνια μετά,  ο κ. Σταματόπουλος παρουσιάζει ως επίτευγμα, αυτό που οι άλλοι Δήμοι στην χώρα το έχουν κάνει δύο τετραετίες πριν από αυτόν.

Τα Κέντρα Κοινότητας έχουν ως σκοπό την περαιτέρω υποστήριξη των  Δήμων στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας.

Ίσως ο κ. Σταματόπουλος σκέφτηκε ότι οι δημότες θα χρειαστούν πολιτικές κοινωνικής προστασίας για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην αύξηση 140% των Δημοτικών Τελών, την μεγαλύτερη στην Ελλάδα, που τους επέβαλε. Τι εμπαιγμός;

Επιτέλους, Τέλος.

Γραφείο Τύπου
Δημοτικής Παράταξης
«συνΔΗΜΟΤΕΣ» Δήμου Σικυωνίων

Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σπύρος Σταματόπουλος: σε σύγχυση ή σε déjà vu;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator