Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Πιστεύος

0


Στο πλαίσιο του προγραμματισμού προτεραιοτήτων του συνδυασμού του κυρίου Δημήτρη Πιστεύου, ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιάτου, Παναγιώτη (Τάκη)  Κόλλια και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Βαγγέλη Ζάρκο και Δέσποινα Τσάτσιου , που εκπροσωπούν τα πρωτοβάθμια Σωματεία Οικοδόμων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων αντίστοιχα.

Κατά την συνάντηση αυτή, ο κύριος Πιστεύος πληροφορήθηκε, από τον πρόεδρο και τα μέλη του συνδικαλιστικού φορέα για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο της μισθωτής εργασίας της περιοχής και αντάλλαξαν απόψεις για την επαρκέστερη αντιμετώπισή τους, μέσω της συνεργασίας της νέας δημοτικής αρχής με τους ίδιους τους εργαζόμενους. Η συζήτηση κατέληξε σε αμοιβαίως ικανοποιητικές προτάσεις για την λύση θεμάτων όπως:

·        Το εργασιακό περιβάλλον στο Δήμο Σικυωνίων.

·        Το πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης.

·        Εξατομικευμένες υπηρεσίες: αντιστοίχισης προσφοράς- ζήτησης εργασίας.

·        Ενίσχυση της συμβουλευτικής.

·        Προϋποθέσεις προσέλκυσης «ψηφιακών νομάδων» κυρίως στα ορεινά χωριά του δήμου.

·        Διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των οργανισμών και επιχειρήσεων κοινωνικής ωφέλειας, όπως είναι η ΔΕΥΑ Σικυωνίων.

Υλοποίηση των προτεινόμενων λύσεων των θεμάτων αυτών θα προσφέρουν μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης των ανέργων, των εργαζόμενων και των επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σικυωνίων. Στο πλαίσιο της ίδιας συζήτησης ο υποψήφιος Δήμαρχος , Δημήτρης Πιστεύος,  δεσμεύτηκε για την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιάτου, αναγνωρίζοντας ότι: «το "σπίτι" της εργατιάς είναι ουσιαστικός  χώρος κοινωνικού διαλόγου.»

Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Πιστεύος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator