Από διοργανωτής πανηγυριών, αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο της Κορίνθου !!!

0



Τι κ αν έχεις δυο κορυφαίους υπουργούς στην κυβέρνηση (Δήμα και Ταγαρά) ''τα μεγάλα κουμάντα'' στην Κορινθία δείχνει να τα κάνει ο Κώστας ο Κόλλιας.


Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε λίγο την κατάσταση.

Το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου της Κορίνθου αποτελείται από 5 μέλη ,εκ των οποίων είναι ένας αιρετός εκπρόσωπος του ιατρικού προσωπικού , ένας αιρετός εκπρόσωπος του υπόλοιπου προσωπικού ,τρία ακόμα μέλη τα οποία είναι πολιτικές επιλογές και δη ο πρόεδρος του ΔΣ και δύο μέλη εκ των οποίων ο ένας εκτελεί χρέη αντιπροέδρου.

Την θέση του προέδρου ανέλαβε ο δικηγόρος και φίλος Γρηγόρης Καρπούζης και τις υπόλοιπες ο οικονομολόγος Άκης Παρασκευόπουλος και ο Νίκος Περρής.

Στην λήξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου τον Νοέμβριο του '22(εκ του νόμου δίνεται τρίμηνη παράταση) ανανεώθηκαν όλα τα μέλη-οι πολιτικές επιλογές-εκτός του Άκη Παρασκευόπουλου, την θέση του οποίου ανέλαβε ο Γιάννης Τσάκωνας.

Πάμε όμως να δούμε τώρα την επαγγελματική πορεία του Γιάννη Τσάκωνα.

Τον Γιάννη Τσάκωνα τον γνωρίσαμε στον Κορινθία ως διοργανωτή πανηγυριών στα Αθίκια. Οι αφίσες όπως θα δείτε έχουν το τηλέφωνό του. Εμείς οι ίδιοι του είχαμε τηλεφωνήσει και του είχαμε κλείσει τραπέζι!




Στη συνέχεια προσελήφθη ως μάγειρας στο ΝΠΔΔ ΑΝΕΛΙΞΗ του δήμου Βέλου-Βόχας , στην πορεία έκανε ένα μεταπτυχιακό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημόσιων Οργανισμών και Επιχειρήσεων , ανέβηκε level αναβαθμιζόμενος σε διοικητικό υπάλληλο, ενώ στην πορεία έκανε αμοιβαία μετάθεση στον δήμο Κορινθίων,με υπάλληλο που ζητούσε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων να εγκατασταθεί στον δήμο Βέλου-Βόχας.

Λόγω της εμπειρίας που είχε στην ΑΝΕΛΙΞΗ αποσπάστηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων ως διοικητικό προσωπικό. Εκεί εργάζεται και από εκεί μισθοδοτείται. Όλα καλά μέχρι εδώ;

Πάμε τώρα να δούμε την συνέχεια που είναι και το ζουμί του άρθρου.

Τον Ιούνιο του ΄21 και ύστερα από την προσφυγή του Κώστα Κόλλια στο εκλογοδικείο κέρδισε την έδρα αντί της Μαριλένας Σούκουλη και επανήλθε στα βουλευτικά έδρανα καβάλα στ΄άλογο!

Την επόμενη της νίκης Κόλλια ο βουλευτής όπως έχει το δικαίωμα, φέρεται να ζήτησε από τον δήμο Κορινθίων τον Γιάννη Τσάκωνα να τον πάρει στο γραφείο του ως μετακλητό και βούιξε όλη η Κορινθιακή πιάτσα.

Όλες οι πληροφορίες από πολιτικά στέκια έλεγαν ότι ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος δεν του έκανε την χάρη και ο Γιάννης Τσάκωνας συνέχισε να εργάζεται στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου όπως γράψαμε προηγουμένως.

Η άρνηση του δημάρχου να πάει ως μετακλητός στο γραφείο Κόλλια σύμφωνα με τα κουτσομπολιά ,δεν ΄΄έκατσε καλά΄΄ στον Γιάννη Τσάκωνα ,ο οποίος από τότε είχε βγει με ντουντούκες και ''στόλιζε'' για τα καλά τον δήμαρχο.

Και εδώ υπάρχουν κάποια ερωτήματα.

Πως έφτασε ένας διοργανωτής πανηγυριών-μάγειρας(με έναν μεταπτυχιακό στο ΑΠ) να καταλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου στο ΔΣ του Νοσοκομείου Κορίνθου αντί ενός οικονομολόγου;

Ποιός πολιτικός του νομού πίεσε καταστάσεις στο Υπουργείο Υγείας για να τοποθετηθεί ο Γιάννης Τσάκωνας; Μήπως ο Κώστας Κόλλιας; Δεν ξέρουμε, ρωτάμε.

Είναι αριστεία όλο αυτό ή μια παλαιοκομματική τακτική;

Τέλος να τονίσουμε ότι η θέση του Αντιπροέδρου στο ΔΣ δεν είναι έμμισθη υπάρχει μια μικρή ανταμοιβή 30-40 ευρώ για κάθε συνεδρίαση.

mifi
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από διοργανωτής πανηγυριών, αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο της Κορίνθου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator