ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Μια λογική ανακοίνωση από τους παλαμακιστές του Πολάκη - ΒΙΝΤΕΟ

0



Το άσπρο μάυρο επιχειρεί να κάνει για ακόμα μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με μια ανακοίνωση που εξέδωσε, σχετικά με το επεισόδειο που προκάλεσε ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής του κόμματος Κορινθίας Παπασταμόπουλου Γιώργου εις βάρος ενός χαροκαμένου συζύγου που έχασε τη γυναίκα του στο Μάτι (δείτε βίντεο σχετικά με το επεισόδιο εδώ και εδώ).

Για το θέμα αυτό μίλησε στην εκπομπή "Η Πελοπόννησος Σήμερα" η δημοσιογράφος του korinthia24.gr και αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου Χαρά Βαραβέρη (από το 15:55 και μετά):


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας:

"Ποιοι επιχειρούν να κάνουν το άσπρο... μαύρο;

Την Παρασκευή 3/3/2023 η “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” κάλεσε τους πολίτες όλης της χώρας σε σιωπηρή διαμαρτυρία, απόδοσης σεβασμού και απαίτησης να λάμψει όλη η αλήθεια, για το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών.
Στην Κόρινθο, υπήρξε μαζική ανταπόκριση του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην πλατεία “Περιβολάκια”. Μεταξύ των πολιτών βρέθηκαν και τα παπαγαλάκια της “ομάδας αλήθειας”.  Βγήκε «σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, αυτοί που αποτελούνε τον εθνικό κορμό», όπως εύστοχα λέει και ο τραγουδοποιός.
Στόχος τους ο πρώην συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας, Γ. Παπασταμόπουλος, καθώς μια συζήτησή του με παρευρισκόμενο πολίτη, που είχε χάσει τη γυναίκα του στο Μάτι, μεταφέρθηκε στα δεξιά blogs ως εκδίωξη του ανθρώπου από την εκδήλωση!
Βέβαια, κανείς δεν αναφέρει ότι ο νέος άνθρωπος παρέμεινε στην πλατεία μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, ούτε ότι συζήτησε με πολλούς συμμετέχοντες ήρεμα και διεξοδικά για πολλή ώρα. Αυτό είναι η καλύτερη απάντηση στα “πετσωμένα παπαγαλάκια” που έτρεξαν να βγάλουν την δήθεν είδηση εκδίωξης με πηχυαίους τίτλους και αναληθείς αναφορές.
Όσοι βρέθηκαν στα “Περιβολάκια”, γνωρίζουν ότι τα δημοσιεύματα είναι ψευδή. Όσους δεν βρίσκονταν εκεί, οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι καμία ένταση μεταξύ των παρευρισκόμενων δεν υπήρξε. Συζητήσεις, ναι. Εκφράστηκαν και διαφορετικές απόψεις. 
Όχι όμως αντεγκλήσεις και διαπληκτισμοί.
Φτάνει πια με το σανό.
Φτάνει πια με τη διαστρέβλωση της αλήθειας.
Τι άλλο ακόμα θα σκαρφιστούν για να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία;

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας"

Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Μια λογική ανακοίνωση από τους παλαμακιστές του Πολάκη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator