ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 92 - Μπήκαμε στα 19 χρόνια συνεχούς έκδοσης

0



Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ και μακροβιότερη εφημερίδα του ΦΕΝΕΟΥ, "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ", εδώ και 18 χρόνια, με σεβασμό στους αναγνώστες και αφοσίωση στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας, αναζητά αδιαλείπτως την αλήθεια, που την φέρνει στην πόρτα των χιλιάδων πιστών αναγνωστών της, εξασφαλίζοντάς τους, μόνο διεξοδική και αντικειμενική ενημέρωση!
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 18 χρόνων ζωής της εφημερίδας μας, ο εκδότης μας κ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ , θέλει να ευχαριστήσει τους αναγνώστες μας, για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους, και να τους διαβεβαιώσει, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η υπόλοιπη συντακτική ομάδα, θα συνεχίσουν με την ίδια αυταπάρνηση και μεράκι, την προσπάθεια της έγκυρης ενημέρωσης, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα!
Γιατί η έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση, που είναι δικαίωμα του πολίτη, είναι αδιαπραγμάτευτη για εμάς, καθώς αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας.

Δεν διεκδικούμε δάφνες και Αριστεία, έχουμε όμως δικαίωμα να επαιρόμαστε γιατί παρά τις οικονομικές και γνωστικές μας αδυναμίες γίναμε μια αναγνώσιμη τοπική εφημερίδα ανταγωνιστική και με ποικίλη ύλη.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, σας προτρέπουμε να μας διαβάζετε και σας παρακαλούμε να μας διορθώνετε, με όποιο τρόπο εσείς νομίζετε.

Και θα κλείσουμε με τα λόγια του

ΠΛΑΤΩΝΑ:
"Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν"
Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα, από ανθρώπους ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

(Και εμείς λέμε ο νοών νοείτω)

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΦΕΝΕΟΥ

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 92 - Μπήκαμε στα 19 χρόνια συνεχούς έκδοσης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator