Γ. ΔΕΔΕΣ: "Κτίζουμε τη γέφυρα προς το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας"

0Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κορινθία είναι μια θέση μάχης αρχών και προοπτικής. Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου το κόμμα και ο Πρόεδρός μας, Αλέξης Τσίπρας.

Μαζί με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συναπαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας, μαζί με όλο τον δημοκρατικό, προοδευτικό κόσμο της Κορινθίας θα δώσουμε το νικηφόρο αγώνα, που θα οδηγήσει στη μεγάλη πολιτική αλλαγή και σε μια νέα εποχή ελπίδας και δικαιοσύνης για την Ελλάδα και τον τόπο μας.

Η συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί τη συνέχεια μιας αγωνιστικής και δημιουργικής διαδρομής, με θετικό αποτύπωμα, τόσο στο χώρο της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας (2011-2014) και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» σήμερα, όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως Γενικός Γραμματέας Υποδομών την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019), με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Πετύχαμε πολλά. Τώρα χρειάζεται να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Σήμερα, ξεκινάμε ένα νέο μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση και την ενίσχυση της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας. Για την πολιτική και κοινωνική αλλαγή.

Απευθύνομαι σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Κορινθίας. Όχι στα λόγια. Με έργο. Όπως πάντα. Κλείνουμε την αυλαία της νεοσυντηρητικής διακυβέρνησης και κτίζουμε τη γέφυρα προς το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας.

Περνάμε μπροστά !
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2023

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΔΕΔΕΣ: "Κτίζουμε τη γέφυρα προς το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator